Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Turijn Airport

Bent u van plan om binnenkort een vakantie naar Italië te boeken? Dan kunt u via Alamo.nl voordelig een auto huren in Turijn. U huurt een auto inclusief verzekeringen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie in het prachtige Italië. Aangezien u beschikt over een ongelimiteerd aantal kilometers, kunt u vanuit Turijn het verassende Genua en het hippe Milaan ontdekken. Bovendien wordt Turijn omringd door het de prachtige Alpen. Ook de omgeving is dus de moeite waard om te bezoeken met uw huurauto.

Lees meer

Ontdek Turijn & omgeving met een Alamo huurauto

Turijn is van oudsher een industriestad, met name de auto-industrie was hier groot. Het automerk Fiat heeft de stad bekend gemaakt, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. De afgelopen jaren heeft de stad een totale metamorfose ondergaan waardoor de barokke paleizen, kerken en rijkversierde pleinen weer tot hun recht komen. De stad kent vele musea, waaronder het Museo Nazionale del Risorgimento Italiano en het Museo Egizio, waar u de grootste collectie Egyptische kunst buiten Egypte kunt aanschouwen. Bovenop de heuvel naast de stad staat de geelgekleurde Basillica di Superga die uitzicht biedt over de stad. Deze basiliek is makkelijk te bereiken met de rode tram vanaf station Sassi. Ook in de omgeving van Turijn is veel te ontdekken. Sportievelingen kunnen wandelen door de Alpen en wijnliefhebbers kunnen de wijnstreken Langhe Roero en Monferrato, ten noorden van Turijn, bezoeken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Turijn staat bekend om zijn slowfood en het is met uitstek dé plek om een verschillende aparitivi bij de heerlijke lokale wijnen te proeven. In het hart van de stad ligt het Piazza San Carlo. Op dit prachtige plein moet je zijn voor een aperitivo tussen de lokale bevolking. Breng ook een bezoekje aan Eataly, deze supermarkt heeft een enorm aanbod van de heerlijkste kazen, vleeswaren, pasta, culinaire cadeaus en biedt zelfs proeverijen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Turijn?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Turijn vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Turijn

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Aangekomen op de luchthaven volgt u de borden “Car Rental Return”. Voor het ophalen van de auto in Turijn hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Wilt u ook een auto huren in Turijn? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TURIN AIRPORT
STRADA SAN MAURIZIO 12
CASELLE TORINESE-TORINO, 10072 Italië

  00390119963426
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
9:00 - 18:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •