Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Verona Airport

Wilt u een auto huren in Verona voor uw rondreis door het noorden van Italië? Met het hele gezin op vakantie bij het Gardameer? Of samen met uw partner rondtrekken door Noord-Italië? Met een huurauto van Alamo.nl rijdt u onbezorgd weg van Verona Airport, inclusief ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen. U kunt uw rondreis dus zo uitgebreid maken als u zelf wenst. Bij Alamo.nl is het namelijk mogelijk om uw huurauto aan het einde van uw reis in te leveren bij een andere locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheid van een one-way en de drop-off kosten, neemt u contact op met ons customer service team. 

Lees meer

Ontdek Verona en omgeving met een Alamo auto

De stad Verona heeft een ideale locatie tussen Venetië en het Gardameer. Door een weekend Verona en Venetië af te wisselen met een strandvakantie bij het Gardameer, combineert u cultuur en ontspanning in één vakantie. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en langs het water vindt u verschillende leuke Italiaanse dorpjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Lazise of Bardolino voor de terrasjes en het lekkere Italiaanse eten. Met uw huurauto kunt u deze dorpjes gemakkelijk bezoeken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het amfitheater van Verona is het meest bekende kunstwerk van de stad. Deze arena is eeuwen geleden door de Romeinen gebouwd en wordt beschouwd als een van de best bewaarde arena’s, die tegenwoordig nog steeds wordt gebruikt. De arena heeft een geweldige akoestiek en is nog steeds thuisbasis voor veel operavoorstellingen. Wilt u de akoestiek zelf ervaren? Koop dan een ticket en woon een echte Italiaanse opera bij.

Waarom een auto huren in Verona bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in Italië is inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Gemakkelijke afkoop van uw eigen risico voor maar €3,50.
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald.

Waar kan ik een auto huren in Verona?

Wanneer u bent geland op de luchthaven van Verona, volgt u de borden ‘car rental’ naar de balie van Enterprise/National/Alamo (dit is een Drive Alliance Partner). Bij de balie tekent u uw huurcontract, alvorens u deze nogmaals goed doorleest. De balie medewerker overhandigt u de sleutels van uw gehuurde auto en wijst u tevens naar het wagenpark. Ook een auto huren in Verona? Vraag een offerte aan via onze website of maak direct een boeking in vier gemakkelijke en eenvoudige stappen. U kunt tevens een huurauto reserveren voor Verona Downtown.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VERONA AIRPORT
VRN V CATULLO APT VILLAFRANCA
CASELLE DI SOMMACAMPAGNA, 37060 Italië

  00390458600846
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
9:00 - 18:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.