Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Venetië Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Italië? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Venetië. Ook vanuit Venetië Marco Polo Airport gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Hoewel de stad Venetië zelf grotendeels autovrij is, kunt u de omgeving van Venetië uitstekend verkennen met een huurauto. Breng een bezoek aan het kleine Venetië Chiogga, of ervaar de romantiek in Verona. Ook een rondreis door de proseccostreek is een ervaring op zich. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Venetië is ruim.

Lees meer

Ontdek Venetië & omgeving met een Alamo huurauto

Venetië, dé stad aan het water en rijk aan historie dat mede hierdoor een plekje op de UNESCO Werelderfgoedlijst heeft gekregen. Maar ook in de omgeving van Venetië is veel te ontdekken. In circa 2,5 uur rijdt u met de auto naar het Gardameer, het grootste meer van Italië. Ideaal voor een dagje ontspanning tijdens of na uw bezoek aan Venetië. In 1,5 uur rijdt u naar het romantische stadje Verona ook wel bekend als de stad van Romeo en Julia. U kunt bij Alamo.nl ook een zogeheten one-way maken, dit betekent dat u de huurauto inlevert op een andere plaats dan waar u deze heeft opgehaald. Eindig uw reis bijvoorbeeld in Milaan.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u het échte Venetië gevoel ervaren dan doet u dat natuurlijk per gondel. Voor circa €30,- kunt al een vaartocht per gondel maken en de prachtige grachten vanuit een andere hoek ervaren. Wilt u ook de romantiek daarbij proeven, maak dan vooral in de avonduren deze vaartocht. Een andere tip om traditioneel Venetië te ervaren is het Venetië Carnaval, dat ieder jaar plaatsvind in periode februari/maart. Hier treft u een mix aan van traditie, entertainment en geschiedenis. Een spectaculair festival dat ieder jaar duizenden mensen uit de wereld trekt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Venetië?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Venetië vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Venetië

Wilt u ook een auto huren in Venetië? Maak dan eenvoudig een boeking in vier stappen. Uw huurauto haalt u vervolgens op bij de balie van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner. Aangekomen op de luchthaven volgt u de borden “Car Rental Return”. Voor het ophalen van de auto in Venetië hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. U kunt ook een auto huren in Venetië op het treinstation.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VENICE MARCO POLO ARPT
VIA GALILEO GALILEI 30/1
TESSERA-VENICE, 30173 Italië

  00390415416737
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •