Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nicaragua

Wilt u ook een auto huren in Nicaragua voor een prachtige rondreis? Reserveer dan nu uw comfortabele huurauto via Alamo.nl. Ontdek dit veelzijdige land met veel bezienswaardigheden. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en benodigde verzekeringen. Dit zit binnen het prijstarief en geldt ook voor andere toeslagen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wacht dus niet langer en reserveer uw Alamo huurauto vandaag nog!

Lees meer

Een auto huren in Nicaragua 

Nicaragua is een land dat hoort bij Noord-Amerika en grenst aan Honduras en Costa Rica. Nicaragua staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. In het land bevinden zich een aantal vulkanen, mangrovebossen en tropisch regenwouden, maar ook rotsformaties en prachtige plantages. Bovendien heeft het land een aantal steden die u gezien moet hebben! In het zuidwesten van Nicuaragua ligt de hoofdstad Managua. Hier woont ongeveer een derde van de Nicaraguaanse bevolking. Vanaf Managua rijdt u langs het zoetwatermeer ‘Lago Xolotán’. In minder dan twee uur rijdt u naar het schilderachtige León.

Maak een roadtrip door Nicaragua

Rijd vanuit de hoofdstad Managua naar de oostkust van Nicaragua. De stranden zijn paradijselijk door het witte zand, het heldere blauwe water en de palmbomen. Tropische vissen kunt u zien tijdens het snorkelen of duiken. Daarnaast heeft de stad de grootste kathedraal van Midden-Amerika. En in de buurt van deze stad vindt u de Momotombo vulkaan. Ook Granada ligt op slechts een uurtje rijden. Als u vanaf Managua naar Granada rijdt, komt u langs het zoetwatermeer ‘Lago Nicaragua’. Dit is het op één na grootste zoetwatermeer van Midden-Amerika. Een auto huren in Nicaragua kan het beste in de maanden november t/m maart. U ontloopt dan het regenseizoen met daarin benauwd weer!

Waarom een auto huren in Nicaragua via Alamo.nl?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Tarieven zijn inclusief lokale- en luchthavenbelastingen.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt al vanaf 21 jaar een auto huren.
√ Ontdek de one-way mogelijkheden.

Waar kan ik een auto huren in Nicaragua?

Nicaragua heeft in totaal zes huurlocaties waar u de huurauto kunt ophalen. Op deze manier heeft u zelf de keuze waar uw rondreis begint! Komt u aan in Managua op het vliegveld? Dan kunt u de borden volgen met car rental area. De Alamo balie bevindt zich aan de linkerkant. Heeft u vragen of wilt u een auto huren in Nicaragua? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service. Bij ons kunt u ook een auto huren in andere landen in Zuid-Amerika, zoals Belize, Costa Rica en Mexico.Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.