Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Costa Rica

Een auto huren in Costa Rica voor een avontuurlijke rondreis door dit prachtige land? Boek deze huurauto dan via Alamo.nl. U kunt in Costa Rica op ruim 15 locaties uw Alamo auto huren. Alamo biedt een All-Inclusive verzekeringspakket. U hoeft zo ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto af te sluiten. Wilt u geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope No-Risk Garantie. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto! Naast het grote aanbod van flora en fauna en het stedelijke leven is Costa Rica ook een strandparadijs. U kunt bijvoorbeeld in Samara Beach of Nosara Beach heerlijk tot rust komen. Met uw huurauto kunt u het avontuur opzoeken in wanneer u hier behoefte aan heeft, om vervolgens weer te kunnen ontspannen aan één van de stranden van Costa Rica.

Lees meer

Ontdek Costa Rica met uw huurauto van Alamo

Costa Rica ligt tussen twee subcontinenten, hierdoor heeft het land een bijzonder unieke dierenwereld. Groepen apen die rondslingeren zijn in Costa Rica heel gewoon. Vergis u niet in de kikkers! Deze lijken door hun prachtige kleuren op levensechte portretten, maar kunnen giftig zijn. Blijf ze dus lekker op een afstandje bekijken. U kunt een auto huren voor Costa Rica bij het vliegveld van de Costa Ricaanse hoofdstad San José. Met San José in uw reisschema kunt u uw natuurreis combineren met een kosmopolitische ervaring. Vroeger bestond de stad enkel uit landbouw maar nu kunt u er dansen tot in de vroege uurtjes bij bijvoorbeeld het Centro Commercial el Pueblo aan de Calle de la Amargura. San José was vroeger een Spaanse kolonie en heeft zichzelf na een oorlog met voorgaande hoofdstad Cartago, in 1823 tot hoofdstad bekroond. In San José kunt u naast het huren van een auto op de luchthaven ook een huurauto ophalen in het stadscentrum van San Jose.

Een auto huren in Costa Rica inclusief verzekeringen

Een auto huren in Costa Rica en altijd verzekerd op weg? De tarieven van autoverhuurder Alamo.nl voor een huurauto in Costa Rica zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Om lokale- en luchthavenbelastingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract. Hiervoor betaalt u ter plaatse een extra bedrag per dag.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •