Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Peru

Wilt u voor uw rondreis een auto huren in Peru? Boek deze dan op Alamo.nl. Op het vliegveld van Lima, de hoofdstad van Peru, kunt u direct uw huurauto ophalen met alle benodigde verzekeringen. Hierdoor hoeft u geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Er is een ruim aanbod aan verschillende typen auto’s dus het maakt niet uit of u met uw partner of het hele gezin op vakantie gaat. Een auto huren in Peru geeft u alle vrijheid om dit prachtige land te verkennen. Het aantal kilometers wat u per dag kunt rijden is gelimiteerd tot 250-270 kilometer per dag, afhankelijk van het gekozen autotype.

Lees meer

Ontdek Peru met uw huurauto

Peru grenst aan de Zuid-Amerikaanse landen Chili en Brazilië. Een reis door Peru zorgt voor avontuur. Rijdt bijvoorbeeld vanuit de hoofdstad Lima met uw huurauto langs de kust naar Pisco. Hier kunt u het Nationale Park Paracas bewonderen, waar kolonies flamingo’s rondlopen langs de rotsformaties aan het strand. Peru is rijk aan diverse National Parken, natuur, wildlife, hiking routes en tempels. Een auto huren in Peru biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en ook comfortabel grote afstanden af te leggen. Kortom bent u op zoek naar een natuur en vrijheid? Dan is Peru de bestemming voor u!

Auto huren in Peru met een bezoek aan Machu Picchu

Breng een bezoek aan de beroemde Inca-stad Machu Picchu. De stad is authentiek bewaard gebleven omdat de Spanjaarden het nooit ontdekt hebben. Deze mysterieuze ruïnes van Machu Picchu zijn één van de meest indrukwekkende gebieden ter wereld. Ze zijn gelegen op een kleine heuvel tussen de Andestoppen en op een hoogte van 2.400 meter. De prachtige ruïnes bieden een spectaculair uitzicht op de Urabamba vallei. Tip: door de hoogteverschillen van Andes kunt u beter eerst twee dagen in Cusco verblijven, zodat u kunt wennen aan het lagere zuurstofgehalte.

Waarom een auto huren in Peru?

√ Grote diversiteit aan huurauto’s.
√ Tarieven zijn inclusief lokale- en luchthavenbelastingen.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt al vanaf 21 jaar een auto huren.

Waar kunt u uw huurauto ophalen in Peru?

Een auto huren in Peru kan op verschillende plaatsen. Maak een keuze uit één van de vier autohuur locaties, zoals op het vliegveld van Lima, Araquipa of Piura. Kortom, dit betekent dat u na het landen op het vliegveld gelijk weg kunt rijden met uw huurauto naar uw volgende bestemming. Bij de autohuur locatie tekent u het contract en haalt u de sleutels en huurauto op. Vraag nu uw vrijblijvende offert aan! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.