Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Madeira Funchal Airport

Op Alamo.nl kunt u voordelig een auto huren op Madeira (Funchal). Funchal is hoofdstad van het eiland en een prima uitvalsbasis voor mooie tourtochten per huurauto. Met uw huurauto hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt en gaat u verzekerd de weg op. Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een comfortabele mini tot een ruimte stationwagen.

Lees meer

Een auto huren op Madeira

U kunt een auto huren in Madeira en vervolgens een roadtrip over het eiland maken. De hoofdstad van het Portugese Madeira ligt aan de zuidkust van het eiland op maar tien kilometer vanaf de internationale luchthaven. Wanneer u met uw huurauto Funchal uitrijdt, komt u direct in de schitterende natuur terecht. Madeira wordt niet voor niets “Bloemeneiland” of “De drijvende tuin van Europa” genoemd. Trek er met je huurauto op uit en verken mooie nationale parken, zoals Madeira’s Natural Park en Laurissilva Forest.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Madeira gaat gemakkelijk en eenvoudig via onze website. Wist u dat als u ervoor kiest om uw eigen risico af te kopen met de voordelige No-Risk Garantie, u ter plaatse geen extra verzekering hoeft af te sluiten? Dit product is op de lokale verhuurlocatie niet bekend, waardoor men altijd het bedrag van de borg zal reserveren op uw creditcard. Indien na het terugbrengen van de huurauto blijkt dat er geen (nieuwe) schade aan de huurauto gereden is, wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven.

Waarom een huurauto via Alamo.nl?

√ Ongelimiteerde kilometers zijn inbegrepen.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren op Madeira vanaf 18 jaar.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze via Alamo.nl huurt.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.

Autoverhuur locatie op Madeira

De autoverhuur locatie op Madeira vindt u op de luchthaven van Funchal. Volg de borden naar de autoverhuurders. U vindt de balie van Alamo in de terminal. Ook een grondig gereinigde auto huren op Madeira vanaf de luchthaven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor een goedkope huurauto of maak direct een boeking. Wilt u er zeker van zijn dat de auto van uw keuze beschikbaar is, boek dan zo vroeg mogelijk. Omdat Madeira een eiland is, zijn er minder huurauto’s beschikbaar dan op het vaste land in Portugal.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MADEIRA AIRPORT
CRISTIANO RONALDO AIRPORT
SANTA CRUZ, 9100-105 Portugal

  351291522248
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.