Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Madeira Funchal Airport

Wilt u op vakantie naar het Portugese “Bloemeneiland” Madeira? Dan kunt u bij Alamo voordelig een auto huren op Madeira (Funchal). De hoofdstad van het eiland is een prima uitvalsbasis voor mooie tochten per huurauto. Wanneer u een auto huurt op Madeira via Alamo.nl kunt u die direct na aankomst op Funchal Airport ophalen. Met een auto van Alamo hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt en ook gaat u goed verzekerd de weg op. Mensen die een auto huren op Madeira in Funchal, boeken bij Alamo vaak een kleine auto (categorie mini) zoals een VW UP of een ruime stationwagen, zoals een Ford Focus Estate. Wilt u er zeker van zijn dat de auto van uw keuze beschikbaar is, boek dan zo vroeg mogelijk. Omdat Madeira een eiland is, zijn er minder huurauto’s beschikbaar dan op het vaste land in Portugal.

Lees meer

Verken Funchal en Madeira met een Alamo huurauto

De hoofdstad van Madeira ligt aan de zuidkust van het eiland op maar tien kilometer afstand van de internationale luchthaven. Hoewel het verreweg de grootste stad van Madeira en de omliggende eilanden is, hangt er toch een zeer ontspannen sfeer in de stad. Funchal is populair als aanlegplaats voor cruiseschepen, die u tijdens een wandeling langs de promenade kunt zien liggen. Aanraders in Funchal zijn een bezoek aan de markt vol bloemen, groenten, fruit en vis en een tocht omhoog met uw huurauto of per kabelbaan naar de botanische tuin van Monte. Wanneer u met uw huurauto Funchal uitrijdt, komt u direct in de schitterende natuur terecht. Madeira wordt niet voor niets het “Bloemeneiland” of “De drijvende tuin van Europa” genoemd. Dankzij het zachte, subtropische klimaat op het eiland, groeien de planten en bloemen er weelderig. Via Alamo.nl een auto huren op Madeira, biedt u de gelegenheid om het hele eiland uitgebreid te verkennen. Dankzij het ongelimiteerde aantal kilometers komt u niet voor extra kosten te staan.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bent u op Madeira, dan kunt u ook een dag de zee op gaan om walvissen en dolfijnen te spotten. In Funchal kunt u het hele jaar door verschillende boottochten boeken, die u tot dichtbij de walvissen en de scholen spelende dolfijnen brengen. Vaak is het zelfs mogelijk om onder begeleiding het water in te gaan, zodat u ze zwemmend kunt volgen. Op sommige boten zijn ervaren biologen aan boord, die u alles kunnen vertellen over de verschillende soorten die u ziet. Heeft u meer interesse in vogels dan in zeezoogdieren? Madeira is ook een populaire bestemming voor vogelspotters dankzij de grote variëteit aan land- en zeevogels.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Madeira in Funchal?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ U kunt al een auto huren op Madeira vanaf 18 jaar
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze via Alamo.nl huurt

Ophaalpunt op Madeira in Funchal

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Alamo op de luchthaven Funchal International Airport. De afhaalbalies van de autoverhuurders zijn te vinden in de terminal en duidelijk aangegeven met borden. De balie van Alamo bevindt zich vlakbij de plek waar u uw bagage afhaalt. U tekent bij de balie het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MADEIRA AIRPORT
CRISTIANO RONALDO AIRPORT
SANTA CRUZ, 9100-105 Portugal

  351291522248
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
9:00 - 18:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •