Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Portugal

Wilt u ook een auto huren in Portugal voor uw vakantie?  Reserveer dan nu gemakkelijk uw huurauto op Alamo.nl en verken de diversiteit van dit mediterrane land. Er zijn verschillende verhuurlocaties in Portugal, zowel bij de grote luchthavens als in verschillende stadscentra. En met uw Alamo huurauto zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. U kunt dus zorgeloos genieten van het land en dat alles op uw eigen tempo met uw eigen reisgezelschap.

Lees meer

Auto huren in Portugal

U kiest eenvoudig een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een compacte comfortabele huurauto voor een korte trip met uw partner tot bijvoorbeeld een SUV of minivan voor het hele gezin. Start uw rondreis door Portugal in de sfeervolle hoofdstad Lissabon of in de tweede stad van het land, Porto. Of vlieg naar Faro, de aanvlieghaven en het uitgangspunt van de Algarve. De Algarve ligt in het zuiden van Portugal en staat bekend om de vele badplaatsen. Reist u naar het eiland Madeira? Haal dan uw huurauto op in de hoofdstad Funchal. Wilt u ook zorgeloos en veilig een auto huren in Portugal? De strike hygiënemaatregelen zorgen er voor dat de hoogste normen van hygiene worden gewaarborgd.

Verzekerd op weg met uw huurauto

Een voordelige auto huren in Portugal is een goede en veilige keuze. Uw huurauto is namelijk inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Bovendien zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Daarnaast kunt u het eigen risico afkopen, voor slechts € 3,50. per dag maakt u gebruik van onze No-Risk Garantie.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Portugal en Spanje vormen samen het Iberisch schiereiland. Porto ligt bijvoorbeeld op iets meer dan een uur rijden van de Spaanse grens. En vanuit de stad Faro bent u in twee uur in de Spaanse stad Sevilla. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de auto in te leveren op een andere locatie. De extra kosten voor een zogeheten one-way verschijnen altijd in het boekingsproces. Ook een auto huren in Portugal? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog via Alamo.nl.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Altijd een comfortabele huurauto die aan al uw wensen voldoet.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar via noodnummer.
√ Er gelden strikte hygiënemaatregelen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.