Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Portugal

Wilt u een auto huren in het zeer geliefde Portugal? Reserveer dan nu gemakkelijk uw huurauto op Alamo.nl en beleef de diversiteit van dit land. Dans de Fado volksdans in Lissabon, drink Port in Porto of spot dolfijnen en walvissen op het eiland Madeira. In Portugal heeft Alamo op alle grote luchthavens autoverhuurlocaties. Hierdoor is er altijd een locatie op uw bestemming. Met uw Alamo huurauto zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Boek vandaag nog een ruime huurauto voor het hele gezin of een comfortabele auto voor u en uw partner.

Lees meer

Auto huren in Portugal

De oude wijken, de prachtige architectuur, de vele musea en de spraakmakende gele trams zorgen ervoor dat steeds meer toeristen deze havenstad bezoeken. De tweede stad van het land, Porto, ligt een stuk noordelijker en op iets meer dan een uur rijden van de Spaanse grens. De kleurrijke binnenstad is een van de belangrijkste steden op het gebied van moderne architectuur. Wilt u liever genieten van een golf- of strandvakantie? Vlieg dan naar Faro, de aanvlieghaven van de Algarve. De Algarve ligt in het zuiden van Portugal en staat bekend om de vele badplaatsen. Als u meer van watersporten houdt, bezoek dan Funchal op het eiland Madeira. Hier kunt u naar alle hartenlust surfen, duiken, zwemmen en vissen. Wilt u ook zorgeloos en veilig een auto huren in Portugal? De strike hygiënemaatregelen zorgen er voor dat de hoogste normen van hygiene worden gewaarborgd.

Maak een roadtrip

Portugal en Spanje vormen samen het Iberisch schiereiland. U kunt ook een auto huren in Portugal en vervolgens met uw huurauto de Spaanse grens oversteken. Vanaf Porto bereikt u met uw huurauto gemakkelijk en snel de grens van noordwest Spanje. Ontdek bijvoorbeeld La Coruña, en de pelgrimsplaats Santiago de Compostela. U kunt natuurlijk ook het binnenland van Spanje in rijden. Op twee uur rijden van Faro ligt het schitterende Sevilla en vanuit Porto rijdt u in iets meer dan drie uur naar de studentenstad Salamanca. Ontdek alle one-way mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offert aan. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren klantenservice.

Voordelen Alamo.nl

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Altijd een comfortabele huurauto die aan al uw wensen voldoet.
√ Een ruim aanbod aan verschillende huurauto’s.
√ Een auto huren in Portugal doet u altijd inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •