Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Sao Miguel Airport (Azoren)

Uitgestrekte vulkanen, een schitterend groene natuur en authentieke dorpjes vindt u allemaal nog op de Azoren. Deze archipel behoort bij Portugal en bestaat uit 17 eilanden, waarvan negen bewoond. Wilt u binnenkort een auto huren op de Azoren voor een onvergetelijke vakantie? Huur dan gemakkelijk uw huurauto op Alamo.nl. Bij ons zijn de benodigde verzekeringen altijd inclusief, zodat u niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. 

Lees meer

Beleef de Azoren met een Alamo.nl huurauto

Sao Miguel is helemaal groen gekleurd. U vindt er dan ook volop bijzondere bloemen en planten. In de levendige hoofdstad, Ponta Delgada, komt u genoeg leuke bezienswaardigheden tegen. Heeft u genoeg gezien van de stad? Trek er dan met uw huurauto op uit om ‘Het Groene Eiland’ te verkennen. Op het eiland is nog geen massa toerisme, waardoor u in alle rust van de vele uitzichtpunten kunt genieten. Een auto huren op de Azoren bij Alamo.nl doet u inclusief een onbeperkt aantal kilometers, zodat u het hele eiland kunt ontdekken.

Tip van het Alamo.nl team

Bezoek met uw huurauto de verschillende kratermeren die op het eiland te zien zijn. De bekendste meren vindt u bij het plaatsje Sete Cidades. Het grootste en diepste meer is Lagoa Azul, dit meer heeft een prachtige blauwe kleur. Het is zeker de moeite waard om bij de diverse meren een wandeling te maken. Wandelpaden zijn er in overvloed op de Azoren en deze paden zijn goed aangegeven, waardoor u niet hoeft te verdwalen. Vergeet ook niet om met uw huurauto naar de uitzichtpunten te rijden waar u schitterend uitzicht heeft over de vulkaankrater Caldeira das Sete Cidades.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op de Azoren?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder
√ Koop gemakkelijk het eigen risico af voor slechts 3,5 euro per dag.
√ Een auto huren op de Azoren doet u inclusief benodigde verzekeringen.
√ U kunt al een auto huren op 18 jarige leeftijd als u in het bezit bent van een rijbewijs.
√ De keuze aan huurauto’s is ruim en als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.

Ophaallocatie van uw Alamo.nl huurauto

De verhuurbalie vindt u in de aankomsthal van internationale vluchten. Overhandig uw autohuur voucher, paspoort en credit card aan de baliemedewerker en ontvang vervolgens de sleutels van uw huurauto. U dient hier ook uw sleutels van uw huurauto weer in te leveren. Wilt u ook graag een auto huren op de Azoren om het maximale uit uw vakantie te halen? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op of maak direct een boeking. Onze medewerkers helpen u graag verder. Veel plezier op de Azoren!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.