Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Tenerife Airport Zuid

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Gaat u binnenkort op vakantie naar de Canarische Eilanden en vliegt u met bijvoorbeeld Transavia naar de luchthaven van Tenerife? Voordelig een auto huren op Tenerife doet u via Alamo.nl. Met een huurauto vanuit Tenerife Airport Zuid bent u snel op uw vakantiebestemming en ontdekt u de adembenemende kustlijn. Ook de vulkaan El Teide bezoekt u gemakkelijk met een huurauto. Boek via Alamo.nl en ga helemaal verzekerd op pad inclusief ongelimiteerde kilometers. Of u nu op zoek bent naar een Fullsize auto voor het hele gezin of een Compact huurauto voor u en uw partner. Het aanbod huurauto’s op de Canarische Eilanden is groot en altijd voorzien van airco. Naast het huren van een auto op Tenerife kunt u ook heel eenvoudig een reservering maken voor de eilanden Fuerteventura, Gran Canaria of Lanzarote.

Lees meer

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Tenerife?

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s op de Canarische Eilanden
√ U kunt al een auto huren op Tenerife vanaf 21 jaar
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Onze voordelige tarieven zijn inclusief de benodigde verzekeringen
√ Koop vooraf uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie

Een auto ophalen op de luchthaven van Tenerife

Na aankomst op de luchthaven van Tenerife kunt u direct uw huurauto ophalen. U tekent de huurovereenkomst en ontvangt de sleutels van uw geboekte huurauto. Tevens kunt u op het eiland een auto huren in:

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.