Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fuerteventura Airport

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Fuerteventura? U kunt gelijk uw Alamo auto ophalen wanneer u aankomt op Fuerteventura Airport en beginnen aan uw heerlijke vakantie. Een auto huren op Fuerteventura kan eenvoudig en snel via Alamo.nl. Fuerteventura betekent letterlijk ‘sterke wind’ en is net als Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, El Hierro, La Gomera en La Palma onderdeel van de Canarische eilanden. Het eiland hoort bij Spanje, maar ligt ook dichtbij de Afrikaanse kust. Niet alleen het landschap heeft veel overeenkomsten met Afrika, maar ook in de architectuur en cultuur zijn de Afrikaanse invloeden terug te zien.

Lees meer

Ontdek het veelzijdige eiland

Fuerteventura is vooral populair onder bezoekers vanwege de vrijwel altijd aanwezige zon. Het eiland biedt mooie zandstranden en vele surfmogelijkheden. Met uw huurauto kunt u gemakkelijk alle mooie badplaatsen bezoeken. Vanuit het noorden (Corralejo) kunt u via het oosten (Catela de Fuste) naar de badplaatsen in het zuiden (Morro Jable, Costa Calma en La Pared) rijden. In het vulkanische landschap liggen drie mooie natuurparken. Bovendien is het mogelijk om mooie wandelingen te maken naar de top van de vulkaan, onderweg zult u veel wilde kruiden en specerijen tegenkomen. Bent u een liefhebber van seafood? Dan bent u in Fuerteventura aan het juiste adres. Iedere dag worden netten vol exotische heerlijkheden naar binnen gehaald, zoals papagaaivissen en zeeslakken. Goede restaurantje vindt over het hele eiland, maar aanraders zijn de restaurantjes bij Corralejo aan het water of geniet van de lokale keuken in het vissersdorpje El Cotillo.

Tip van een Alamo medewerker

Bezoek de traditionele dorpen op Fuerteventura zoals Antigua, La Oliva en Betancuria, deze zijn goed te bereiken met een huurauto. In de dorpjes aanschouwt u de authentieke witte stenen huizen gedecoreerd met zwart vulkanisch gesteente. Tussen de palmbomen door heeft u een prachtig uitzicht op de bergen. Betancuria was tot 1834 de hoofdstad van het eiland. In het Centro de Artesania en het Betuncuria Archeologisch museum leert u meer over de geschiedenis van het eiland. Breng ook een bezoekje aan de Iglesia de Santa Maria. Aan het einde van de dag kunt u genieten van lokale gerechten zoals gebakken geit of een gerecht met geitenkaas.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Fuerteventura?

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s op Fuerteventura
√ U kunt al een auto huren op Fuerteventura vanaf 21 jaar
√ Een auto op Fuerteventura is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers
√ Onze voordelige tarieven zijn inclusief de benodigde verzekeringen
√ Koop vooraf uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie

Ophaalpunt Fuerteventura Airport

Als u aankomt op de luchthaven van Fuerteventura volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract, ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto en kunt u gelijk de weg op gaan. Ook een auto huren op Fuerteventura voor tijdens uw verblijf op de Canarische Eilanden? Boek vandaag nog uw huurauto via Alamo.nl of vraag om een vrijblijvende offerte. Tevens kunt u op het eiland een auto huren in:

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.