Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Turkije

Gaat u binnenkort op vakantie naar Turkije? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en ontdek het land van de hamams, het Turkse fruit en de wereldberoemde blauwe moskee. In Turkije heeft Alamo zowel verhuurlocaties op airports als verhuurlocaties downtown. Turkije is qua oppervlakte een vrij groot land. Doordat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u zonder extra toeslagen voor extra kilometers alle hoogtepunten bezoeken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief, waardoor u zonder zorgen in uw Alamo huurauto kunt rijden en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Ontdek Turkije met een Alamo huurauto

Turkije is een bijzonder land. Het ligt geografisch gezien namelijk voor een deel in Europa en voor een deel in Azië. Het land grenst onder meer aan Griekenland en Bulgarije en is door het klimaat en haar enorme kustlijn zeer geliefd bij toeristen. Het land staat maar liefst op de zevende plaats qua bezoekersaantallen wereldwijd. Turkije biedt u een mooie mix van cultuur, natuur en strand. De grootste stad van het land ligt in het westen en heet Istanbul. Deze wereldstad heeft een lange geschiedenis en herbergt prachtige (religieuze) gebouwen zoals de blauwe moskee en het Europese fort. Alhoewel Istanbul de grootste stad van het land is, is het niet de hoofdstad van Turkije. De hoofdstad is namelijk Ankara, dat iets meer centraal gelegen is. In deze stad vindt u het mausoleum van Atatürk, die de stichter was van de republiek Turkije.

Met uw Alamo huurauto naar de kust

De ideale vakantiebestemming als u van zon, zee, en strand houdt is Antalya. Het is gelegen aan de Middellandse zee en staat bekend als de grootste internationale badplaats van het land. U kunt in deze regio ook uitstekend golfen. Door het gematigde klimaat kan dit het hele jaar door! Als u op zoek bent naar een stad die nog niet zoveel bezocht wordt door toeristen, breng dan een bezoek naar Trabzon. Deze stad ligt in het oosten aan de Zwarte Zee en is een stuk kleiner dan de wereldsteden Istanbul en Ankara.

Maak een roadtrip door Turkije

Maak met uw Alamo huurauto een roadtrip door het westen van Turkije. Begin deze reis in het zuidwestelijk gelegen Bodrum. De baai van deze stad is één van de mooiste van Turkije. Rijd vervolgens via Izmir naar de prachtige stad Bursa. Op zo’n veertig minuten van deze stad kunt u in Uludag in de maanden november tot en maart wintersporten. Rijd vervolgens via Bursa naar Istanbul en lever hier uw Alamo huurauto is. Lees voordat u deze roadtrip gaat maken de algemene voorwaarden goed door.

Waarom een auto huren in Turkije?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u het eigen risico afkopen
√ Veel verhuurlocaties op vliegvelden en in stadscentra

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.