Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cardiff Airport

De luchthaven van Cardiff is de internationale luchthaven van Wales. Deze kleine luchthaven ligt ten zuiden van de stad Cardiff. Met de auto bent u hier binnen 30 minuten. Bent u van plan om een mooie reis te maken door Wales? Dan is een auto huren in Cardiff de gemakkelijkste optie. Bij Alamo.nl mag u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden zonder extra toeslagen! De lage autoverhuurtarieven van Alamo zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Tevens biedt Alamo.nl u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar deze is afgehaald. Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Ontdek Cardiff en omgeving met een Alamo auto

Een paar van de mooiste autoroutes in het Verenigd Koninkrijk bevinden zich in Wales, waarbij u prachtige natuur kunt bewonderen. Een paar van die mooie routes zijn A466 door het groene Wye Valley of de autoweg A4069 door het Brecon Beacons National Park. In dit park vindt u grote watervallen, waarvan de Snow Waterfall van de rivier Hepste de meest bekende is. Het voordeel van een auto huren in Cardiff is dat u al vlakbij deze autoroutes bent.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u de stad Cardiff wilt verkennen, is het Millenium Stadium een bezoekerstip. Dit nationale stadion van Wales is de thuisbasis van het Wales National rugby union team en dus een van de belangrijkste plekken in Wales. Rugby in Wales is immers niet zomaar een sport, maar voor velen een religie.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Cardiff?

√ Een auto huren op Cardiff Airport inclusief alle benodigde verzekeringen
√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt zonder extra toeslagen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ De autohuur locatie ligt direct op de luchthaven van Edinburgh
√ Ruime keuze aan huurauto’s

Ophaalpunt op Cardiff Airport

De balie van Enterprise (een Drive Alliance Partner) kunt u vinden in het Car Rental Village op de luchthaven van Cardiff. Bij de balie kunt u uw huurcontract nogmaals doorlezen en daarna ondertekenen. U krijgt hier ook de autosleutels mee, waarna een baliemedewerker met u meeloopt naar de huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CARDIFF AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
BARRY, CF62 3BD Verenigd Koninkrijk

  01446-712837
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •