Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Verenigd Koninkrijk

Bent u benieuwd hoe het is om aan de linkerkant van de weg te rijden? Een auto huren in het Verenigd Koninkrijk zal u al het moois laten zien van dit grote eiland. Boek nu uw huurauto op Alamo.nl voor uw rondreis door Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland! Alamo.nl heeft veel autoverhuurlocaties in het Verenigd Koninkrijk, dus er is altijd wel een huurauto beschikbaar in de buurt van uw bestemming. Bij Alamo.nl mag u een ongelimiteerd aantal kilometers met uw huurauto rijden. Tevens heeft u een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid en zijn de lokale belastingen en/of luchthavenbelastingen inbegrepen in het tarief. Al voor een bedrag van €3,50 per dag heeft u onze No-Risk Garantie afgesloten en kunt u zorgeloos in uw huurauto rijden. Een auto huren in het Verenigd Koninkrijk zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Lees meer

Ontdek het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het is een zeer uitgestrekt koninkrijk waardoor het landschap erg divers is. De nationale parken, meren en bossen zijn echter minder bekend dan de grote steden, zoals Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow, Edinburgh, Cardiff en Belfast. Zowel deze steden als de natuur is zeker de moeite waard om te bezoeken. Rijd naar de kustlijn voor de enige echte Britse fish and chips, of drink een grote pint of Guiness in een typische Iederse pub. Daarnaast is het een belevenis om in een traditionele cottage in het Lake District te overnachten.

Waarom een auto huren in het Verenigd Koninkrijk via Alamo.nl

√ Ongelimiteerd kilometers rijden.
√ Een auto huren in het Verenigd Koninkrijk is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid.
√ Goedkoop het eigen risico afkopen.
√ Grote diversiteit aan aanbod huurauto’s.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ U kunt al een auto huren in het Verenigd Koninkrijk vanaf 21 jaar.

Ophaallocatie

Verspreid door het gehele Verenigd Koninkrijk heeft Alamo.nl z’n vijftig autoverhuur locaties. U kunt kiezen voor het ophalen van de huurauto op een vliegveld, treinstation of in een stad. De meeste vliegvelden hebben een autoverhuurlocatie, waardoor u na het landen gelijk kunt wegrijden. Bij Alamo.nl maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt tijdens uw huurperiode, waardoor u alle grote steden in het Verenigd Koninkrijk makkelijk kunt bereiken. Daarnaast kunt u uw huurauto op verschillende plekken weer inleveren. Lees meer over de one-way optie of neem contact op met het customer service team  voor de exacte drop-off kosten.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.