Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Liverpool Airport

Met een auto huren op Liverpool Airport kunt u in alle vrijheid de omgeving van Liverpool  verkennen. Het vliegveld van Liverpool ligt ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum aan de Mersey rivier. Wilt u een auto huren in Liverpool voor een zakenreis of juist voor een leuke citytrip? Via Alamo.nl boekt u eenvoudig uw huurauto met in de prijs inbegrepen de benodigde verzekeringen. Alamo.nl biedt u tevens de mogelijkheid om uw huurauto op een andere locatie in te leveren.

Lees meer

Ontdek Liverpool en omgeving met een Alamo auto

Vlakbij de stad Liverpool liggen verschillende grote steden, zoals Manchester en Sheffield, maar als u ook de prachtige groene kant van het Verenigd Koninkrijk wilt bewonderen is het Peak District National Park een leuke optie. Het park ligt ongeveer 90 kilometer ten oosten van Liverpool en heeft een glooiend landschap, waarvan veel land meer dan 300 meter hoog is. Huur er een mountainbike of maak een lange wandeling langs een van de trails in het park. Het is ook mogelijk om een paragliding tandemvlucht over het park te doen voor een spectaculair uitzicht.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De meest bekende Liverpudlians zijn natuurlijk The Beatles, maar er zijn nog tal van extra redenen om deze stad te bezoeken. Liverpool behoort tot de meest culturele steden van het Verenigd Koninkrijk. Na Londen telt de stad de meeste musea en kunstgaleries van het land. Ook heeft Liverpool tal van prachtige, oude gebouwen en architectuur. En nog steeds is het muzikale talent in de stad grenzeloos. Elke avond is er wel ergens livemuziek te luisteren. En als je denkt de stad gezien te hebben, ligt Manchester maar op 50 kilometer afstand. Een auto huren in Liverpool is de ideale manier om op eigen tempo Engeland te verkennen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Liverpool?

√ Een auto huren in Liverpool is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Verzekeringen en lokale toeslagen zitten bij de prijs inbegrepen.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ U kunt tegen een voordelig tarief het eigen risico afkopen.
√ Grote diversiteit aan huurauto’s.

Waar kan ik een auto huren op Liverpool Airport?

Als u aankomt op de luchthaven van Liverpool, kunt u zich melden bij de Enterprise balie. Dit is een Drive Alliance Partner in het Rental Car Village, gelegen tegenover de terminal. Reizigers moeten het gebouw van de terminal verlaten na aankomst en de weg oversteken naar het wagenpark. Het Rental Car Village vindt u op de begane grond. Hier haalt u uw sleutels op en tekent u het huurcontract alvorens een baliemedewerker met u meeloopt naar uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Liverpool maar twijfelt u nog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LIVERPOOL AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
LIVERPOOL, L24 1YD Verenigd Koninkrijk

  0151-4866600
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •