Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Londen Stansted Airport

Een auto huren op Londen Stansted Airport kan snel en gemakkelijk. Boek u auto bij Alamo.nl en rijd na het landen direct weg naar uw eerste bestemming in het Verenigd Koninkrijk. Wist u dat binnen het prijstarief van Alamo alle benodige verzekeringen zijn inbegrepen, zoals een diefstal, schade en aansprakelijkheidsverzekering. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico af te kopen voor slechts €3,50 per dag. Op deze manier bent u goed verzekerd en hoeft u ter plaatste niks meer af te sluiten. Naast de inbegrepen verzekeringen heeft een auto huren op London Stansted meer voordelen, zoals het rijden met ongelimiteerd aantal kilometers

Lees meer

Ontdek het auto huren op Londen Stansted

Op een klein uurtje rijden richting het noorden vanaf Londen Stansted bevindt zich het stadje Cambridge, bekend van de prestigieuze universiteit Cambridge University. Bezoek de wereldberoemde universiteitsgebouwen door middel van een tour, waarbij de gids u alles kan vertellen over de geschiedenis van Cambridge University. Zo kunt u ook richting het zuiden rijden richting de kust naar Brighton of Portsmouth. Onderweg komt u langs het South Downs National Park. In ieder geval geeft de auto u genoeg vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het is van belang dat u in het bezit bent van een creditcard en het is verplicht dat deze op de naam staat van de hoofdbestuurder. Als dit niet het geval is, wordt de auto op locatie niet meegegeven. Daarnaast wordt de creditcard gebruikt om de borg op in te houden. Bovendien is het van belang dat u altijd de voorwaarden goed doorleest. Op deze manier bent u altijd goed voorbereid en komt u niet voor verassingen te staan.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren op Londen Stansted met ongelimiteerd kilometers.
√ Inclusief benodigde verzekeringen
√ Grote diversiteit aan huurauto’s en zelf uw auto uitkiezen
√ Noodnummer buiten kantoortijden altijd bereikbaar
√ Luchthaven en lokale toeslagen inbegrepen

Waar kan ik een auto huren op Londen Stansted Airport?

Wist u dat een auto huren op Londen Stansted gemakkelijk is omdat het vliegveld de basis is voor vluchten vanuit Nederland. Als u aankomt op de luchthaven verlaat dan de terminal en neem de shuttle bus naar ‘Car Rental Village’. Hier kunt u uw huurauto ophalen bij de National/Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Bij de balie tekent u het huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren op Londen Stansted? Maak direct een boeking of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
STANSTED AIRPORT
CAR RENTAL VILLAGE
LONDON STANSTED AIRPORT, CM24 1SJ Verenigd Koninkrijk

  01279-682955
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.