Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Newcastle Airport

Wilt u een auto huren in Newcastle vanaf de luchthaven? Dat kan, boek nu bij Alamo.nl uw voordelige huurauto in het Verenigd Koninkrijk en rijd gelijk na het landen op het vliegveld weg. Binnen het lage prijstarief van Alamo.nl zitten alle benodigde verzekeringen, zoals een diefstal, schade en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast rijdt u altijd met ongelimiteerd kilometers, zodat u alles van Newcastle en de omgeving kan ontdekken. Ook zitten luchthaven en lokale toeslagen in het prijstarief inbegrepen. Kortom, een auto huren in Newcastle kan snel en gemakkelijk!

Lees meer

Ontdek het auto huren in Newcastle

Maar liefst 3 van de totaal 15 nationale parken in het Verenigd Koninkrijk liggen binnen een straal van 50 kilometer van Newcastle af. Mocht u dus een mooie reis maken door Noord-Engeland, dan is Newcastle een goede uitvalsbasis om alles in de omgeving te ontdekken. Rijd de Honister bergpas in het Lake District National Park, bezoek de watervallen in het Yorkshire Dales National Park en rijd langs de kustlijn in het North York Moors National Park. De parken zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u uw vakantie al heeft gepland is het van belang dat u een auto huurt die aan uw wensen en eisen voldoet. Kiest u voor een auto uit de economy, standard of compact autocategorie? Met grote koffers komt een auto met genoeg ruimte voor bagage van pas. Of rijden jullie door prachtige heuvelachtige landschappen met bergen, dan moet je zeker een auto hebben die daarvoor geschikt is. Belangrijk om dit van te voren te weten, zodat u een passende huurauto kan boeken voor uw rondreis!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Newcastle?

√ Een auto huren in Newcastle met ongelimiteerd kilometers
√ Inclusief benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo.nl kunt u goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Altijd verzekerd ter plaatse van een huurauto
√ Grote diversiteit aan huurauto’s en zelf uw auto uitkiezen

Waar kan ik mijn huurauto ophalen op Newcastle Airport?

Een auto huren in Newcastle is vrij gemakkelijk. Als u bent geland, loopt u richting de terminal naast de internationale aankomsthal. Als u deze verlaat, volgt u de borden voor medium stay parking en Enterprise Rent-A-Car. U kunt uw huurauto ophalen bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Deze korte wandeling brengt u bij de balie en daar kunt u de sleutels ophalen en tekent u het huurcontract. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de customer service of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NEWCASTLE AIRPORT
CAR HIRE VILLAGE
NEWCASTLE UPON TYNE, NE138BZ Verenigd Koninkrijk

  0191-2711045
Maandag:
9:00 - 20:00
Dinsdag:
9:00 - 20:00
Woensdag:
9:00 - 20:00
Donderdag:
9:00 - 20:00
Vrijdag:
9:00 - 20:00
Zaterdag:
9:00 - 17:00
Zondag:
9:00 - 17:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •