Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Newcastle Airport

De luchthaven van Newcastle ligt ongeveer 11 kilometer ten noordwesten van het centrum van Newcastle. Het vliegveld is het op tien na grootste vliegveld van het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Newcastle kunt u het noorden van Engeland ontdekken. De lage autoverhuurtarieven van Alamo.nl bieden u de benodigde verzekeringen, zekerheid en kwaliteit. Tevens is het bij Alamo.nl mogelijk om uw huurauto op een andere plek in te leveren. Neemt u voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers. Kortom een auto huren in Newcastle doet u snel in 4 eenvoudige stappen op onze website. 

Lees meer

Ontdek Newcastle en omgeving met een Alamo auto

3 van de in totaal 15 nationale parken in het Verenigd Koninkrijk liggen binnen een straal van 50 kilometer vanuit Newcastle. Mocht u dus een mooie reis maken door Noord-Engeland, dan is Newcastle een goede uitvalsbasis. Rijd de Honister bergpas in het Lake District National Park, bezoek de watervallen in het Yorkshire Dales National Park en maak een mooie wandeling langs de kustlijn in het North York Moors National Park. Sluit de dag daarna af in het stadscentrum van Newcastle in een van de tientallen craft beer pubs.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een citytrip maakt naar Newcastle, moet u zeker de tijd nemen voor een mooie wandeling van ca. 2,5 kilometer langs de oever van de rivier Tyne, die door de stad stroomt. Verdeeld door Newcastle zijn zeven bruggen gebouwd over de rivier, waarvan de Tyne Bridge de meest bekende is. De bruggen zijn een goede plek voor het maken van mooie foto’s van de stad.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Newcastle?

√ Een auto huren in Newcastle is inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Bij Alamo.nl kunt u erg goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Waar kan ik mijn huurauto ophalen op Newcastle Airport?

Als u de terminal naast de internationale aankomtshal verlaat, volgt u de borden voor medium stay parking en Enterprise Rent-A-Car. U kunt uw huurauto ophalen bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Dit is een korte wandeling van 2 minuten. Bij de balie haalt u de sleutels op en tekent u het huurcontract.

 Contactinformatie

NEWCASTLE AIRPORT
CAR HIRE VILLAGE
NEWCASTLE UPON TYNE, NE138BZ Verenigd Koninkrijk

  0191-2711045

 Openingstijden

Maandag:
6:30 - 23:00
Dinsdag:
6:30 - 23:00
Woensdag:
6:30 - 23:00
Donderdag:
6:30 - 23:00
Vrijdag:
6:30 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.