Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Verenigde Arabische Emiraten

Autoverhuurder Alamo.nl heeft nu ook een aantal locaties in de Verenigde Arabische Emiraten. U kunt snel en gemakkelijk een huurauto ophalen in Dubai, Abu Dhabi, Sharjah of Fujairah. De afstanden in de Verenigde Arabische Emiraten zijn soms vrij groot. Het huren van een auto is dan ook de ideale manier om de emiraten te zien. De autohuur prijzen liggen in de emiraten lager dan in Europa. Daarnaast betaal je voor een liter benzine erg weinig (afhankelijk van de wisselkoers en olieprijs een bedrag tussen de 30 en 50 eurocent). Reden genoeg om hier een auto via Alamo.nl te huren. Alamo heeft een uitstekende service en een groot aanbod huurauto’s inclusief ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen. Een auto huren in de Verenigde Arabische Emiraten? Wacht niet langer en boek nu je huurauto.

Lees meer

Waarom een auto huren in de Verenigde Arabische Emiraten?

√ Altijd ongelimiteerd aantal kilometers in de Verenigde Arabische Emiraten
√ De lage prijzen inclusief de benodigde verzekeringen
√ Ter plaatse een auto huren in de Verenigde Arabische Emiraten is duurder
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het verkeer in de Verenigde Arabische Emiraten kan nogal chaotisch zijn. Zorg er daarom voor dat u een GPS bij de huurauto boekt. Absolute must visits in Dubai zijn; Jumeirah Beach, Burj Khalifa, Burj Al Arab en een bezoek aan een van de vele winkelcentra. In Abu Dhabi mag u zeker Emirates Palace, Ferrari World, de Sheikh Zayed Moskee (grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten) en Corniche Road niet overslaan. Fujairah is de jongste van de zeven emiraten en vanwege de prachtige kust, een oud fort en vele historische monumenten zeker een bezoek waard. Sharjah trekt jaarlijks vele bezoekers vanwege de twee kilometer lange winkelstraat Al Wahda. Als u op zoek bent naar mooie en moderne hotels met een goede service dan bent u in Sharjah aan het juiste adres.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.