Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Dubai Airport

Vooral in Dubai wordt er veel geld geïnvesteerd in het toerisme. Dit is goed te zien aan het aantal hotels dat hier de laatste jaren is gebouwd. Wat dacht u van het Burj al Arab Hotel, het enige 7-sterren hotel ter wereld? Dit hotel is gebouwd in de vorm van een Arabisch zeilschip en beschikt over een tennisbaan op de hoogste verdieping en een restaurant met één van de grootste aquaria ter wereld. Alamo heeft in de buurt van “the Palm” en de bekende stranden van Dubai een verhuurlocatie, waardoor u altijd de omgeving kunt bezichtigen met een voordelige huurauto. Een auto huren in Dubai doet u bij Alamo.nl altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en benodigde verzekeringen.

Lees meer

Ontdek Dubai en omgeving met een Alamo huurauto

Heeft u een lange overstap op Dubai? Dan is het een goed idee om met een huurauto een dag de omgeving te verkennen. Met uw eigen huurauto kunt u namelijk gemakkelijk alle highlights bezoeken, zoals de Burj Khalifa, en bent u goedkoper uit dan wanneer u dit met het openbaar vervoer zal doen. Ook hoeft u op deze manier niet per se in het bezit te zijn van de Arabische valuta. Ga comfortabel op pad met uw eigen huurauto en geniet van de verkoelende airco onderweg, geen overbodige luxe in de Verenigde Arabische Emiraten. De wegen in Dubai zijn gemakkelijk te berijden en u kunt overal goed parkeren.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Houd bij het huren van een auto rekening met het beleid omtrent benzine. Veel aanbieders hanteren namelijk het full-to-empty beleid, waardoor u dus altijd betaald voor tenminste één volle tank. Zeker wanneer u kort uw auto huurt is dit erg zonde van uw geld. Bij Alamo.nl kunt u kiezen voor de optie full-to-full. Met deze optie betaald u dus enkel voor de brandstof die u ook daadwerkelijk gebruikt!

Waarom een auto huren in Dubai

√ Bij Alamo is een auto huren in Dubai inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn ingesloten in het voordelige huurtarief.
√ Ter plaatse een auto huren is duurder.
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar in Dubai kan ik mijn auto ophalen?

De verhuurlocatie van Alamo is gevestigd op de Internationale luchthaven. De Alamo huurauto kunt u gemakkelijk ophalen bij de verhuurbalie van National Rental, welke u vindt in terminal 1. Handel met de baliemedewerker het papierwerk af en neem de sleutels in ontvangst. Tevens kunt u een auto huren in Dubai op andere locaties, Bijvoorbeeld op Dubai Maktoum Airport of in de haven. Wilt u ook een auto huren in Dubai? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak eenvoudig een boeking.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DUBAI INTL AIRPORT T1
DUBAI INTL AIRPORT TERMINAL 1
DUBAI, 21971 Verenigde Arabische Emiraten

  42245056
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.