Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren voor een dag

Bij autohuur denkt u wellicht aan prachtige rondreizen. Een road trip langs bekende steden, relaxed rijdend door het glooiende landschap, langs uitdagende haarspeldbochten of over eindeloze vlakten. Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden van autohuur! Maar veel klanten kiezen ook voor autohuur, simpelweg omdat ze er één nodig hebben in het dagelijkse leven. Een auto huren voor een dag voor een familiebezoek, een verhuizing of een zakelijke afspraak. Ook dat kan bij Alamo.nl!

Met de zekerheid van gratis annuleren

Alamo.nl biedt nu tijdelijk een GRATIS annuleringsverzekering aan, zodat u de huurauto kosteloos kunt annuleren tot 48 uur voor vertrek. Komt er een feestdag aan waarop u graag met een huurauto vrienden of familie wil bezoeken? Of heeft u over enkele weken een afspraak staan, waar u met een huurauto naartoe wil? Dan boekt u nu alvast uw huurauto voor het huidige voordelige tarief, zonder risico en zonder zorgen over de annuleringskosten.

De auto haalt u gemakkelijk op bij bijvoorbeeld Amsterdam Centraal Station of Amsterdam Schiphol Airport.

Gemakken van autohuur voor een dag

Waarom een huurauto in plaats van uw eigen auto? Misschien is uw auto wel geschikt voor kortere ritten, maar niet om comfortabel met het gezin op pad te gaan. Of rijdt u milieubewust elektrisch, maar is de actieradius niet zo groot om door te kunnen rijden naar een mooie zonnige bestemming. Mogelijk is uw auto gewoon te oud om nog lange ritten aan te kunnen?

Het voordeel van een auto huren voor een dag is dat u een grotere of luxere auto kunt kiezen voor een langere rit of een speciale gelegenheid. Of dat nu voor een uitstapje van 1 dag is of voor een vakantie vanuit Nederland voor meerdere weken. Bij Alamo.nl is er voor elke wens een geschikte auto passend bij uw budget!

Zit uw gewenste ophaallocatie in Nederland er niet tussen, neem dan een kijkje op de website van onze partner.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •