Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Centraal Station

Heeft u een vakantie vanuit Amsterdam gepland en wilt u ook graag meer van de omgeving zien? Dan kunt u bij Alamo.nl voordelig een auto huren op Amsterdam Centraal Station om vanuit daar Nederland te verkennen. Ook wanneer u vanuit Nederland een rondreis door Europa wilt maken, is een auto huren in Amsterdam bij Alamo.nl een prima optie. Met uw huurauto gaat u goed verzekerd op pad, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie in Nederland en de rest van Europa. U kunt bij Alamo.nl een kleine compacte auto huren in Amsterdam, zoals een Kia Picanto, maar bijvoorbeeld ook een stationwagen, zoals een Kia cee’d.

Lees meer

Een auto huren op Amsterdam Centraal Station

Met uw huurauto van Alamo.nl kunt u vanaf het treinstation diverse dagtrips maken, bijvoorbeeld naar de haven van Volendam, naar de molens aan de Zaanse Schans of naar steden als Alkmaar, Haarlem of Utrecht. Maar u kunt ook een auto huren op Amsterdam Centraal Station voor een autorondreis door Europa. Bezoek onze buurlanden Duitsland en België per huurauto of rij via Frankrijk eventueel door tot Spanje en Portugal. Met een huurauto van Alamo kunt u in Europa alle kanten op.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Ook in eigen land kunt u eenvoudig een betrouwbare auto huren voor uw vakantie. Behalve een auto huren op Amsterdam Centraal Station, kunt u ook een auto huren op Amsterdam Schiphol of in Eindhoven. Nederland mag dan klein zijn, maar biedt voor ieder wat wils. De huurauto wordt na elke huurperiode grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u altijd veilig op vakantie kunt. Of u nu voor het hele gezin of voor u en uw partner een huurauto nodig heeft, wij hebben altijd een auto die bij uw wensen past. Geniet van de vrijheid die een huurauto u biedt.

Waarom een auto huren op Alamo.nl?

√ Ruime keuze: van compacte tot een ruime huurauto.
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder.
√ Een auto huren op Amsterdam Centraal station kan vanaf 18 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice

Ophaalpunt in Amsterdam

Wanneer u per trein arriveert op Amsterdam Centraal Station kunt u uw Alamo huurauto afhalen bij de locatie van Enterprise Rent-A-Car naast het station. Het adres is Harry Banninkstraat 129. Wanneer u uit de hoofdingang (centrumzijde) van het station komt, gaat u linksaf en volgt de “Route Oosterdok” richting het gebouw van technologiemuseum NEMO. De afhaallocatie is dagelijks geopend van 7:00 uur tot 19.00 uur. U tekent hier het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AMSTERDAM CENTRAAL STN
AMSTERDAM CENTRAAL STATION
AMSTERDAM, 1011DD Nederland

  207400950
Maandag:
08:00 - 18:00
Dinsdag:
08:00 - 18:00
Woensdag:
08:00 - 18:00
Donderdag:
08:00 - 18:00
Vrijdag:
08:00 - 18:00
Zaterdag:
08:00 - 18:00
Zondag:
08:00 - 18:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •