Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Centraal Station

Heeft u een vakantie in Amsterdam gepland, maar wilt u ook graag meer van de omgeving rond onze hoofdstad zien? Dan kunt u bij Alamo.nl voordelig een auto huren op Amsterdam Centraal Station om vanuit daar Nederland te verkennen. De hoofdstad van ons land is een favoriete bestemming voor veel toeristen, mede dankzij de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook het nabijgelegen Volendam te bezoeken en de molens van de Zaanse Schans te zien. Ook wanneer u vanuit Nederland een rondreis door Europa wilt maken, is een auto huren in Amsterdam bij Alamo een prima optie. Met een huurauto van Alamo gaat u goed verzekerd op pad, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie in Nederland en de rest van Europa. U kunt bij Alamo.nl een kleine compacte auto huren in Amsterdam, zoals een Kia Picanto, maar bijvoorbeeld ook een stationwagen, zoals een Kia cee’d.

Lees meer

Verken Amsterdam en omgeving met een Alamo huurauto

Amsterdam is niet voor niets een populaire bestemming voor een vakantie. Musea als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis zijn wereldberoemd en uiteraard mag ook een rondvaart over de Amsterdamse grachten niet ontbreken op het programma. De hoofdstad van Nederland staat bovendien bekend om het uitgaansleven. Aan goede restaurants, cafés en terrassen heeft u hier geen gebrek. Met uw huurauto van Alamo kunt u vanuit Amsterdam diverse dagtrips maken, bijvoorbeeld naar de haven van Volendam of Monnickendam, naar de molens aan de Zaanse Schans of naar steden als Alkmaar, Haarlem of Utrecht. Maar u kunt ook een auto huren op Amsterdam Centraal Station voor een rondreis door Europa. Bezoek onze buurlanden Duitsland en België per huurauto of rij via Frankrijk eventueel door tot Spanje en Portugal. Met een huurauto van Alamo kunt u in Europa alle kanten op.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wanneer u in Amsterdam verblijft, kunt u aan de achterzijde van het Centraal Station diverse pontjes vinden die u gratis naar de overkant van het IJ varen. De noordoever van het IJ heeft een aantal zeer hippe restaurants, waar u heerlijk kunt eten en ’s zomers lang op een terras aan het water kunt zitten. Een aanrader om te bezoeken is het EYE Film Instituut Nederland. Het spectaculaire witte gebouw is een echte blikvanger in Amsterdam. Het heeft een populair café waar u ook een hapje kunt eten en vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op het IJ en het stadscentrum aan de overkant. Wilt u graag een uitzicht over heel Amsterdam? Bezoek dan de naastgelegen bijna honderd meter hoge A’DAM toren, vanuit de toren heeft u een spectaculair uitzicht over de gehele stad.

Waarom een auto huren op Amsterdam Centraal Station?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze via Alamo.nl huurt
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder
√ Een auto huren op Amsterdam Centraal station vanaf 18 jaar
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U kunt tegen een laag bedrag uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie

Ophaalpunt in Amsterdam

Wanneer u per trein arriveert op Amsterdam Centraal Station kunt u uw Alamo huurauto afhalen bij de locatie van Enterprise Rent-A-Car naast het station. Het adres is Harry Banninkstraat 129. Wanneer u uit de hoofdingang (centrumzijde) van het station komt, gaat u linksaf en volgt de “Route Oosterdok” richting het gebouw van technologiemuseum NEMO. De afhaallocatie is dagelijks geopend van 7:00 uur tot 19.00 uur. U tekent hier het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

AMSTERDAM CENTRAAL STN
AMSTERDAM CENTRAAL STATION
AMSTERDAM, 1011DD Nederland

  207401950

 Openingstijden

Maandag:
7:00 - 19:00
Dinsdag:
7:00 - 19:00
Woensdag:
7:00 - 19:00
Donderdag:
7:00 - 19:00
Vrijdag:
7:00 - 19:00
Zaterdag:
7:00 - 19:00
Zondag:
7:00 - 19:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.