Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Schiphol Airport

Bent u van plan om vanuit Amsterdam met een huurauto een rondreis door Europa te maken? Of heeft u een midweek weg in eigen land gepland? Een auto huren in Amsterdam via Alamo.nl betekent dat u verzekerd bent van lage autohuur tarieven. De tarieven op Alamo.nl zijn tevens altijd inclusief benodigde verzekeringen. En gaat u vanuit Amsterdam een rondreis door Europa maken? Met een Alamo huurauto kunt u in veel Europese landen rijden. In de voorwoorden kunt u lezen in welke landen dit kan. Alamo.nl werkt samen met de beste lokale autohuur partners en biedt u zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie.

Lees meer

Ontdek Amsterdam en omgeving met een Alamo huurauto

Amsterdam is een historisch rijke stad en staat wereldwijd hoog op het must visit lijstje. Maak kennis met de vele bezienswaardigheden en toeristische attracties die deze stad rijk is. Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder kennis te maken met de omgeving van de stad. Zo zijn bijvoorbeeld de steden Haarlem, Alkmaar en Utrecht ideaal voor een dagtrip vanuit de hoofdstad en erg makkelijk per huurauto te bereiken. Daarnaast is Amsterdam ook vaak het begin- of eindpunt van een autorondreis door Europa. Bezoek met uw huurauto ons buurland Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland of zoek met het gezin de zon op in het zuiden van Europa.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Rijdt met uw huurauto vanaf Schiphol Airport langs de oer-Hollandse dorpjes Volendam, de Zaanse Schans, Edam en de Rijp. In de authentieke dorpjes vindt u onder andere klederdracht, vissersboten en mooie gebouwen. Het is net alsof u terug in de tijd stapt. Ook als Amsterdam het startpunt van uw autoreis door Europa is, is Schiphol Airport een perfecte ophaallocatie. Stap in uw auto en geniet van al het moois dat Europa te bieden heeft.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Amsterdam?

Met een Alamo.nl huurauto geniet u van veel voordelen. Wanneer u een auto gaat huren in Amsterdam ontvangt u van ons bijvoorbeeld een noodtelefoonnummer. Hiermee kunt u ons altijd bereiken buiten de reguliere kantoortijden.

√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Huurauto’s staan vlakbij de Alamo balie geparkeerd (snelle afhandeling).
√ Voordelig het eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ Een auto huren in Amsterdam is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder.

Ophaalpunt op Schiphol Airport

Een auto huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vanuit de aankomsthal op Schiphol Airport vindt u op nog geen vijf minuten lopen de Alamo balie. Ook het ophalen van de huurauto is snel en eenvoudig. De Alamo huurauto’s staan op enkele minuten van de balie geparkeerd. Op nog geen 20 kilometer rijden van uw geparkeerde huurauto vindt u het hart van Amsterdam. Gaat u een auto huren in Amsterdam? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

AMSTERDAM AIRPORT
AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT
AMSTERDAM, 1118AX Nederland

  0031207400950

 Openingstijden

Maandag:
6:30 - 23:00
Dinsdag:
6:30 - 23:00
Woensdag:
6:30 - 23:00
Donderdag:
6:30 - 23:00
Vrijdag:
6:30 - 23:00
Zaterdag:
6:30 - 23:00
Zondag:
6:30 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.