Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Schiphol Airport

Wilt u graag een auto huren in Amsterdam voor bijvoorbeeld uw vakantie? U kunt een auto huren op Schiphol en op Amsterdam Centraal. Wanner u via Alamo.nl een auto huurt betekent dat u verzekerd bent van lage autohuur tarieven. De tarieven zijn tevens altijd inclusief de benodigde verzekeringen en voor slechts 3,5 euro per dag kunt u uw eigen risico afkopen. Twijfelt u nog, vraag dan een gratis offerte aan op onze website

Lees meer

Auto huren in Amsterdam

Amsterdam is een historisch rijke stad en staat wereldwijd hoog op het must visit lijstje. Daarnaast is Amsterdam ook vaak het begin- of eindpunt van een autorondreis door Europa. U mag namelijk in veel Europese landen rijden met uw huurauto. Bezoek  bijvoorbeeld ons buurland Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland of zoek met het gezin de zon op in het zuiden van Europa. In de  voorwaarden kunt u lezen in welke landen u mag rijden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wanneer u een auto huurt in Amsterdam, heeft u een ruime keuze uit huurauto’s. Tijdens het boeken kunt u aangeven welke autohuurcategorie u wilt boeken. Naast de Economy, Compact en Standard huurauto’s, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een  SUV of Premium huurauto. Of u nu voor het hele gezin of voor twee personen een auto nodig heeft, wij hebben altijd een huurauto die bij u past. Benieuwd naar alle autocategorieën en wilt u een auto huren in Amsterdam? Maak dan een huurauto reservering of vraag een vrijblijvende offerte op.

Voordelen van Alamo.nl

Met een Alamo.nl huurauto geniet u van veel voordelen. Wanneer u een auto huurt in Amsterdam ontvangt u van ons bijvoorbeeld een noodtelefoonnummer. Hiermee kunt u de klantenservice altijd bereiken buiten de reguliere kantoortijden.

√ U heeft een ruime keuze aan huurauto’s en kunt zelf uw auto kiezen.
√ De huurauto’s staan vlakbij de Alamo balie geparkeerd (snelle afhandeling).
√ Voordelig het eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ Een auto huren in Amsterdam is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder.

Ophaalpunt op Schiphol Airport

Een auto huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vanuit de aankomsthal op Schiphol Airport vindt u op nog geen vijf minuten lopen de Alamo balie. Ook het ophalen van de huurauto is snel en eenvoudig. De Alamo huurauto’s staan op enkele minuten van de balie geparkeerd. Behalve een auto huren in Amsterdam, kunt u in Nederland ook kiezen voor onze verhuurlocatie op Amsterdam centraal of Eindhoven. Alamo.nl werkt samen met de beste lokale autohuur partners en biedt u zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie.

 Contactinformatie

AMSTERDAM AIRPORT
AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT
AMSTERDAM, 1118AX Nederland

  0031207400950

 Openingstijden

Maandag:
6:30 - 23:00
Dinsdag:
6:30 - 23:00
Woensdag:
6:30 - 23:00
Donderdag:
6:30 - 23:00
Vrijdag:
6:30 - 23:00
Zaterdag:
6:30 - 23:00
Zondag:
6:30 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.