Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amsterdam Schiphol Airport

Een auto huren in Amsterdam is een veilige keuze als u dit jaar op vakantie wilt. Op Alamo.nl kunt u gemakkelijk een betrouwbare huurauto huren in Nederland en daarmee ook andere landen in Europa bezoeken. De voordelige huurtarieven zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen en u kunt voor slecht € 3,5 per dag uw eigen risico afkopen. Zodoende kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten en komt u niet voor verrassingen te staan. Behalve een auto huren op Schiphol, kunt u ook uw huurauto reserveren op Amsterdam Centraal Station.

Lees meer

Auto huren in Amsterdam

Ook in eigen land kunt u uitstekend vakantie vieren. Met uw eigen huurauto vanaf het vliegveld kunt u gaan en staan waar u wilt en bepaalt u zelf uw tempo. U kunt een auto huren in Amsterdam om de rust op te zoeken in de natuur of reis bijvoorbeeld naar de kust. De huurauto wordt na elke huurperiode grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u altijd veilig op vakantie kunt. Wanneer u kiest voor de autoverhuurlocatie op Schiphol, heeft u een ruime keuze. Naast de Economy, Compact en Standard huurauto’s, kunt u ook kiezen voor een SUV of Premium huurauto. Of u nu voor het gezin of voor twee personen een auto nodig heeft, wij hebben altijd een huurauto die bij u past.

Rondreis door Europa

Amsterdam is ook vaak het begin- of eindpunt van een autorondreis door Europa. U mag namelijk de grens oversteken  met uw huurauto en in veel Europese landen rijden. Bezoek bijvoorbeeld de nabijgelegen landen Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland of zoek met het gezin de zon op in Frankrijk of Spanje. Uiteraard als de situatie het weer toelaat. En tot die tijd blijft er ook in Nederland genoeg te ontdekken. In de voorwaarden kunt u lezen in welke landen u mag rijden.

Voordelen van Alamo.nl

Met een Alamo.nl huurauto geniet u van veel voordelen. Wanneer u een auto huurt in Amsterdam Schiphol ontvangt u een noodtelefoonnummer. Hiermee kunt u in geval van nood onze klantenservice bereiken buiten de kantoortijden.

√ U heeft een ruime keuze aan huurauto’s en kunt zelf uw auto kiezen.
√ De huurauto’s staan vlakbij de Alamo balie geparkeerd.
√ Voordelig het eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ Een auto huren in Amsterdam is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U mag de grens oversteken naar de rest van Europa.
√ Hygiënische huurauto door streng schoonmaakbeleid.

Ophaalpunt Schiphol Airport

Een auto huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest. De verhuurbalie bevindt zich op loopafstand van de aankomsthal op Schiphol en de auto’s staan vlakbij geparkeerd. Behalve een auto huren in Amsterdam, kunt u in Nederland ook kiezen voor onze verhuurlocaties bij Amsterdam Centraal of Eindhoven. Ook een auto huren in Amsterdam? Vraag een offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AMSTERDAM AIRPORT
AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT
AMSTERDAM, 1118AX Nederland

  0031207400950
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.