Logo Alamo.nl

Inloggen

Vroegboekkorting autohuur 2021

Wilt u volgend jaar een auto huren voor een heerlijke vakantie of zakelijke trip? Boek dan uw huurauto via Alamo.nl en ontvang alvast € 15,- korting op de autohuurprijs. Deze korting is geldig voor alle bestemmingen wereldwijd. Gebruik hiervoor de kortingscode VROEGBOEK in het kortingscodeveld tijdens uw reservering.

Zonder zorgen op reis

Door alvast uw boeking te maken, bent u verzekerd van een huurauto op bestemming in de gewenste huurautocategorie. Ook zijn de kosten ter plaatse duurder. U huurt altijd inclusief alle benodigde verzekeringen en in de meeste gevallen ongelimiteerde kilometers. Onze huurauto’s worden altijd zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u zonder zorgen van uw huurauto kunt genieten. Neemt u gerust contact op met ons customer service team indien u vragen heeft.

Populaire bestemmingen

U kunt bij ons wereldwijd een huurauto boeken. Populaire wereldwijde bestemmingen zijn onder andere de veelzijdige USA, het schitterende Canada en het authentieke Mexico. Maar ook in Europa kunt u uitstekend bij ons terecht. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke zonvakantie in Griekenland of Portugal of maak een autorondreis door Italië of Kroatië.

Einddatum:
31 augustus 2020
Algemene Voorwaarden:
  • Gebruik de kortingscode VROEGBOEK tijdens uw boeking om de korting te ontvangen.
  • Deze aanbieding is geldig voor alle nieuwe reserveringen gemaakt vóór 31 augustus 2020 en met een vertrekdatum in 2021.
  • Er geldt geen minimum aantal verhuurdagen.
  • Deze korting is geldig voor alle verhuurlocaties.
  • Deze aanbieding is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.
 Deze aanbieding is verlopen!
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.