Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kroatië

Wilt u een auto huren in Kroatië en de prachtige natuur en steden van dit veelzijdige land ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en maak een keuze uit een van onze verhuurlocaties in Kroatië. U rijdt altijd met een ongelimiteerd aantal kilometers en alle lokale en luchthaventoeslagen zijn inbegrepen. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen, zodat u zonder zorgen dit prachtige land kunt gaan verkennen. 

Lees meer

Een auto huren in Kroatië

Kroatië wordt ieder jaar populairder onder de Nederlandse toeristen. Dit is ook niet zo vreemd aangezien het land veel te bieden heeft. De talloze eilanden in de Adriatische zee, de graslanden, meren en heuvels in het noordoosten van het land en een lange prachtige rotsachtige kustlijn in het westen. Een auto huren in Kroatië biedt u de vrijheid om zelf u vakantie te plannen. U kunt uw vakantie beginnen in Zagred en de prachtige natuur in de omgeving verkennen. Vervolgens kunt u onder andere via Zadar en Split naar Dubrovnik en haar prachtige stranden rijden. Deze prachtige rondreis langs de kust is ongeveer 770 kilometer lang. Wilt u uw huurauto op een andere locatie weer inleveren? Lees alles over het maken van een one-way en de mogelijkheden.

De tip van een medewerker van Alamo.nl

Kroatië is vele historische steden rijk. Bezoek zeker de hoofdstad en metropool Zagreb in het noorden van het land, vlakbij de grens met Slovenië. Zagreb is nog niet heel erg toeristisch doordat toeristen veelal direct naar de grote kustplaatsen als Rijeka, Split, Zadar en Dubrovnik trekken. Deze havensteden hebben naast het feit dat ze aan zee liggen, ook op cultureel gebied genoeg te bieden. Zo is het paleis en daarmee een deel van de binnenstad van Split opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst, zijn er in Zadar vele oude Romeinse bouwwerken bewaard gebleven en wordt Dubrovnik gezien als mooiste stad aan de Adriatische kust.

Waarom een auto huren in Kroatië via Alamo.nl?

√ Een huurauto boeken op bestemming is vaak duurder.
√ Een auto huren in Kroatië inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ U koopt via Alamo.nl uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af.
√ Een ruim en groot aanbod aan huurauto’s.
√ Alle benodigde verzekeringen zitten in het All-In prijstarief.

Waar haalt uw uw huurauto op?

Er zijn verschillende verhuurlocaties in Kroatië, zoals in Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split, Zadar en Zagred. Bij Alamo.nl kunt u zowel op luchthavens als downtown uw auto huren. Als u bent aangekomen op het vliegveld, kunt u gelijk uw huurauto ophalen en wegrijden naar uw eerste vakantiebestemming. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl zit er bijna altijd wel een auto tussen die aan uw wensen voldoet. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen of heeft u vragen? Neem dan nu contact op met de customer service!


  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •