Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kroatië

Wilt u een auto huren in Kroatië en de prachtige natuur en steden van dit veelzijdige land ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en maak een keuze uit een van onze verhuurlocaties in Kroatië. U rijdt altijd met een ongelimiteerd aantal kilometers en alle lokale en luchthaventoeslagen zijn inbegrepen. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Lees meer

Een auto huren in Kroatië

Een auto huren in Kroatië biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. En reist u enkel met uw eigen reisgezelschap. U kunt uw vakantie beginnen in Zagred en de prachtige natuur in de omgeving verkennen. Vervolgens kunt u onder andere via Zadar en Split naar Dubrovnik en haar prachtige stranden rijden. Deze prachtige rondreis langs de kust is ongeveer 770 kilometer lang. Wilt u uw huurauto op een andere locatie weer inleveren? Lees alles over het maken van een one-way en de mogelijkheden.

De tip van een medewerker van Alamo.nl

Kroatië is vele historische steden rijk. Bezoek zeker de hoofdstad en metropool Zagreb in het noorden van het land, vlakbij de grens met Slovenië. Zagreb is nog niet heel erg toeristisch doordat toeristen veelal direct naar de grote kustplaatsen als Rijeka, Split, Zadar en Dubrovnik trekken. Deze havensteden hebben naast het feit dat ze aan zee liggen, ook op cultureel gebied genoeg te bieden. Zo is het paleis en daarmee een deel van de binnenstad van Split opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. In Zadar zijn vele oude Romeinse bouwwerken bewaard gebleven en Dubrovnik wordt gezien als mooiste stad aan de Adriatische kust.

Waarom een auto huren in Kroatië via Alamo.nl?

√ Een huurauto boeken op bestemming is vaak duurder.
√ Een auto huren in Kroatië inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ U koopt via Alamo.nl uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af.
√ Een ruim en groot aanbod aan huurauto’s en bestemmingen.
√ Alle benodigde verzekeringen zitten in het All-In prijstarief.

Waar haalt u uw huurauto op?

Er zijn verschillende verhuurlocaties in Kroatië, zoals in Dubrovnik, Pula, Rijeka, Split, Zadar en Zagred. Bij Alamo.nl kunt u zowel op luchthavens als downtown uw auto huren. Als u bent aangekomen op het vliegveld, kunt u gelijk uw huurauto ophalen en wegrijden naar uw eerste vakantiebestemming. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl is altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. Wilt u een auto huren in Kroatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een boeking. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.