Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Tirana Airport

Staat Albanië op uw reislijstje? Dan kunt u een auto huren in Tirana, de hoofdstad van het land. Bij Alamo.nl kunt u voordelig een betrouwbare huurauto reserveren, waarbij de benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers zijn opgenomen in het tarief. U kunt dus zorgeloos genieten van de gastvrijheid en schitterende natuur van Albanië. Huur een compacte, maar niet minder comfortabele huurauto voor uzelf en uw partner of boek een ruime minivan voor het hele gezin en alle koffers.

Lees meer

Eenvoudig een auto huren in Tirana

U kunt eenvoudig een auto huren in Tirana om vanuit de stad een roadtrip te maken door Albanië. Als u de stad wilt verlaten kunt u beginnen met een bezoek aan het Dajti Mountain National Park. Het bijzondere aan dit grote nationale park is dat het direct gelegen is aan de stad en daardoor een prachtig uitzicht biedt over Tirana. Wanneer u met uw eigen huurauto op pad gaat, heeft u enkel te maken met uw eigen reisgezelschap en kunt u zelf bepalen waar u wel en niet heengaat. Bovendien beschikken de huurauto’s over de hoogste normen van hygiëne.

Tip van het Alamo team

Durrës is na de hoofdstad Tirana de grootste stad in Albanië. De stad ligt aan de Adriatische kust en is een populaire havenstad en badplaats. Ook cultuurliefhebbers hebben hier genoeg te bezichtigen, zoals het kasteel van Durrës en het paleis van koning Zog. Dürres is een mooie stad die u niet mag overslaan tijdens uw reis. Wilt u een auto huren in Tirana, maar deze op een andere locatie inleveren? Lees dan alles over de one-way autohuur mogelijkheden.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ Een auto huren in Tirana is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ Autoverhuur locatie op het vliegveld en in de stad.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.

Autoverhuur Tirana Airport

U kunt uw huurauto op het vliegveld ophalen bij de balie van onze partner Enterprise. U vindt de balie in de terminal van de luchthaven en u hoeft dus geen shuttle te nemen. Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Vervolgens ontvangt u uw autosleutels en kunt u beginnen aan uw reis in Tirana en omgeving.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TIRANA MOTHER TERESA APT
IN TERMINAL AIRPORT ROAD RINAS
TIRANA, 1053 Albanië

  00355676000900
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.