Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Albanië

Wilt u een auto huren in Albanië om de ongerepte natuur en gastvrijheid van het land te ontdekken? Reserveer uw huurauto dan nu op Alamo.nl. Maak een fantastische reis vanaf Tirana of een van de andere autoverhuur locaties in Albanië. U rijdt altijd met een ongelimiteerd aantal kilometers en alle lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige huurtarief. Huur een compacte, maar niet minder comfortabele huurauto voor u en uw partner. Of huur een ruime minivan voor het hele gezin en alle koffers. Wist u dat u al vanaf 18 jaar een huurauto kunt boeken in Albanië?

Zorgeloos een auto huren in Albanië

Een auto huren in Albanië biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen. Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een SUV. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. En reist u enkel met uw eigen reisgezelschap. U kunt uw vakantie beginnen in Tirana en vanaf daar naar Dajti National Park. Langs de kust vindt u mooie zandstranden en schitterende baaien, terwijl in het binnenland het landschap ruig en ongerept is. Ga ook de grens over naar omliggende landen, zoals Kroatië en Noord-Macedonië

Tip van een Alamo.nl medewerker

Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. U kunt voordelig uw eigen risico afkopen middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg, aangezien deze service niet bekend is bij de lokale autoverhuurder. Een auto huren in Albanië doet u bij Alamo.nl veilig en betrouwbaar. Alle huurauto’s worden bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd. 

Waarom een auto huren in Albanië via Alamo.nl?

√ U huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Al vanaf 18 jaar mag u een auto huren.
√ Hoewel Albanië steeds populairder wordt, blijft er rust en ruimte in overvloed. 
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.