Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cincinnati Airport

De stad Cincinnati ligt de staat Ohio en is gelegen aan de Ohio-rivier. U kunt een auto huren in Cincinnati en vanaf daar het oosten van Amerika verkennen. Rijdt met uw huurauto bijvoorbeeld naar de Great Lakes, vijf imposante meren op de grens tussen Amerika en Canada. U kunt bij Alamo.nl eenvoudig een auto huren inclusief de benodigde kilometers en verzekeringen. En wist u dat u ook met uw huurauto de grens mag oversteken naar Canada? Start uw reis in Cincinnati en maak uw droomreis door Noord-Amerika.

Lees meer

Auto huren in Cincinnati

De stad doet erg Europees aan met mooie buurten langs de oevers van de rivier. In Cincinnati vindt u talloze musea die u kunt bezoeken, zoals het Underground Railroad museum. In dit museum komt u meer te weten of de Underground Railroad tijdens de slavernij. In de stad Ohio staat muziek centraal en dat merk je ook in Cincinnati. Zomers vinden er bijvoorbeeld muziekoptredens plaats op het bekende Fountain Square. U kunt een auto huren in Cincinnati en vanaf daar gemakkelijk rijden naar een aantal bruisende steden in de omgeving. Rijdt bijvoorbeeld naar Indianapolis, Louisville en Nashville.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Rijdt met uw huurauto naar de Great Lakes en breng een bezoek aan de Niagara falls. De grens naar Canada mag u met uw huurauto oversteken, dus u kunt ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het levendige Toronto. Wilt u liever de huurauto inleveren in Canada? Ook dat kan met een Alamo.nl huurauto. Kies uw gewenste bestemming en u ziet gemakkelijk de bijkomende drop-off kosten. Lees alles over one-ways op onze one-way pagina.

Waarom een auto huren in Cincinnati?

√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ Een auto huren in Cincinnati is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ Onze huurauto’s zijn uitgerust over een airconditioning en niet ouder dan 9 maanden.

Ophaalpunt Cincinnati

Volg na aankomst op de luchthaven de borden ‘Car Rental’. U vindt hier de shuttle service die u breng naar de ophaallocatie van de huurauto’s. Overhandig uw voucher aan de medewerker en neem de sleutels in ontvangst. Uw vakantie in Amerika kan beginnen! Wilt u een auto huren in Cincinnati? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak eenvoudig een boeking. Bij vragen, bijvoorbeeld over one-ways, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CINCINNATI INTL ARPT
3230 LOOMIS RD
HEBRON, (KY), 41048 USA

  8449130725
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 23:00
Zondag:
6:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.