Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toronto Airport

Toronto is niet alleen de grootste, maar ook een van de meest dynamische steden van Canada. De beroemdste attractie is de CN Tower die met zijn 553 meter overal bovenuit torent. U kunt de toren beklimmen en vanaf de top heeft u een geweldig uitzicht op alle bezienswaardigheden van Toronto, zoals de SkyDome. De SkyDrome is het eerste stadion ter wereld met een uitschuifbaar dak. Hier spelen de Toronto Argonauts, de Toronto Blue Jays en de grote artiesten. Een auto huren in Toronto doet u bij Alamo.nl altijd inclusief alle benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. Hier hoeft u zich tijdens uw vakantie dus geen zorgen over te maken.

Lees meer

Ontdek Toronto en de omgeving met een Alamo huurauto

Toronto is een zeer levendige stad en kent vele culturele hoogtepunten. De diverse bouwstijlen en multiculturele wijken geven Toronto een bijzonder karakter. Breng zeker een bezoek aan de leuke buurten Little Italy en Greektown. Cultuurliefhebbers moeten in Toronto zeker de Art Gallery of Ontario en het Royal Ontario Museum bezoeken. Daarnaast valt in de omgeving van de stad valt veel natuurschoon te bewonderen. De provincie van de stad, Ontario, herbergt maar liefst zes nationale parken, meren en rivieren. Deze parken kunt u bovendien gemakkelijk bezoeken met uw huurauto.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Één van de belangrijkste trekpleisters van de provincie Ontario zijn de spectaculaire Niagara watervallen. De Niagara watervallen liggen op de grens tussen Canada en Amerika en zijn uiteraard een bezoek waard. Vanuit Toronto bereikt u ’s werelds grootste watervallen binnen anderhalf uur met uw huurauto. En bent u niet bang om nat te worden? Boek dan een tour bij een van de boten die u dichtbij de watervallen brengt. U ontvangt een poncho die u absoluut nodig heeft.

Waarom een auto huren in Toronto via Alamo.nl?

Het huren van een auto bij Alamo.nl brengt veel voordelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld een auto huren in Toronto en vervolgens probleemloos de grens oversteken naar Amerika. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen opgenomen in ons All-Inclusive prijstarief.

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren in Toronto is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika.
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad.

Autoverhuurlocaties in Toronto

U kunt uw rondreis per huurauto beginnen vanaf Toronto Airport, maar u kunt er ook voor kiezen om een eerst aantal dagen in de stad te verblijven en vervolgens een auto huren in het stadscentrum. Alamo beschikt namelijk ook over een locatie bij de haven en het treinstation van Toronto. Wilt u een auto huren in Toronto, maar inleveren op een andere locatie? Bij Alamo.nl is dit mogelijk. U kunt uw huurauto namelijk ook inleveren in bijvoorbeeld Montreal of Quebec. Zelfs in de VS kunt u uw auto inleveren, bijvoorbeeld in Buffalo, Chicago of zelfs Philadelphia. Bij Alamo.nl boekt u dit gemakkelijk vooraf. Lees meer over one-way autoverhuur op onze website en bekijk de meest gereden routes tussen Canada en New York.

 Contactinformatie

TORONTO INTL ARPT
PEARSON INTERNATIONAL AIRPORT
MISSISSAUGA, (ON), L5P 1A2 Canada

  8337923291

 Openingstijden

Maandag:
0:00;6:00 - 1:30;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.