Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toronto Airport

Een auto huren in Toronto is de perfecte start van uw rondreis door Canada. Met een huurauto van Alamo.nl rijdt u ongelimiteerd kilometers, waardoor u ook de steden Montreal, Ottawa en Quebec kan aandoen. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen, zoals een schade-, diefstal- en annuleringsverzekering. Wilt u met meerdere personen in de huurauto rijden? Dat kan, kies voor het Gold Pakket en voeg extra bestuurder toe. Dit pakket zorgt ervoor dat u niks extra’s hoeft te betalen op locatie en dat u een gratis tank meekrijgt.

Een auto huren in Toronto en de omgeving verkennen

Toronto is een zeer levendige stad en kent vele culturele hoogtepunten. De diverse bouwstijlen en multiculturele wijken geven Toronto een bijzonder karakter. Breng zeker een bezoek aan de leuke buurten Little Italy en Greektown. Cultuurliefhebbers moeten in Toronto zeker de Art Gallery of Ontario en het Royal Ontario Museum bezoeken. Daarnaast valt in de omgeving van de stad veel natuurschoon te bewonderen. De provincie van de stad, Ontario, herbergt maar liefst zes nationale parken, meren en rivieren. Deze parken kunt u bovendien gemakkelijk bezoeken met uw huurauto.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het huren van een auto bij Alamo.nl brengt veel voordelen met zich mee! U kunt bijvoorbeeld een auto huren in Toronto en vervolgens probleemloos de grens oversteken naar Amerika. Dit betekent dat u alle vrijheid heeft om uw vakantie en roadtrip zelf te plannen. Daarnaast kunt u ook de one-way mogelijkheden ontdekken en hebt u zelf de ruime keuze uit diverse autocategorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld een SUV huren of een Minivan als u met meerdere personen bent.

Waarom een auto huren bij Alamo?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Toronto is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Auto verhuurlocaties op de luchthaven, maar ook in het stadscentrum

Verhuurlocaties in Toronto

U kunt uw rondreis per huurauto beginnen vanaf Toronto Airport, maar u kunt er ook voor kiezen om eerst aantal dagen in de stad te verblijven en vervolgens een auto te huren in het centrum. Alamo.nl beschikt namelijk over meerdere verhuurlocaties, zoals bij de haven en het treinstation. Wilt u een auto huren in Toronto, maar inleveren op een andere locatie? Dan kunt u een one-way maken naar bijvoorbeeld Montreal, Quebec of naar Amerika in Buffalo, Chicago of  Philadelphia. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service.

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TORONTO INTL ARPT
PEARSON INTERNATIONAL AIRPORT
MISSISSAUGA, (ON), L5P 1A2 Canada

  8337923291
Maandag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.