Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jacksonville Airport

Een rondreis maken door Florida en een auto huren in Jacksonville? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en start uw rondreis in Jacksonville in het noorden van Florida. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u de gehele staat voordelig ontdekken. Naast dat u zoveel kilometers kunt rijden als u wilt, zijn ook alle benodigde verzekeringen inclusief in het tóch al voordelige prijstarief.

Lees meer

Huur een auto in Jacksonville en verken de omgeving

Jacksonville is de grootste stad van Florida en ligt in het noordoosten van de staat. In de stad wonen bijna vijf keer zoveel mensen als in de hoofdstad van Florida, Tallahassee. De grootste toeristenattractie is het dertig kilometer lange strand. Met als meeste bekende stranden Neptune Beach, Atlantic Beach en Jacksonville Beach. Tevens wordt de stad doorkruist door de St. Johns River, waardoor er verschillende vormen van watersport mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld kajakken en peddel boarden. U kunt een auto huren in Jacksonville en de verschillende natuurparken in de buurt bezoeken. Verken bijvoorbeeld Jennings State Forest, Cary State Forest en het Nassau Wilfdlife Management Area.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een rondreis met uw huurauto van noord-Florida naar zuid-Florida en bezoek de mooiste natuurparken en de bekende steden. Ontmoet Mickey Mouse in het World Disney park in Orlando of ga op avontuur om krokodillen te spotten in het Everglades National Park in de buurt van Miami. Alamo biedt u de mogelijkheid om in Florida gratis uw auto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. U kunt dus uw auto huren in Jacksonville en deze terugbrengen in bijvoorbeeld Tampa, Ft. Lauderdale of Ft. Myers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Jacksonville?

√ U kunt een auto huren in Jacksonville en gratis inleveren op een andere locatie binnen Florida.
√ Alamo.nl heeft een ruim aanbod aan huurauto’s met airco.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief.
√ Geen extra toeslagen voor extra kilometers.
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.

Ophaalpunt in Jacksonville

Als u aankomt op het vliegveld van Jacksonville neem dan de roltrap naar de eerste verdieping. Hier volgt u de borden naar de “bagage claim”. Haal uw bagage op en loop naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u uw autosleutels. Wilt u ook een auto huren in Jacksonville? Vraag een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JACKSONVILLE, FL ARPT
2400 YANKEE CLIPPER DR
JACKSONVILLE, (FL), 32218 USA

  8338560893
Maandag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •