Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Laguardia Airport

Bent u van plan om een reis door de Verenigde Staten te maken? Begin uw reis dan vanaf Laguardia Airport in New York City en huur uw auto via Alamo.nl. Bij Alamo.nl zijn de benodigde verzekeringen altijd inclusief in het prijstarief. U kunt dus zonder zorgen de weg op en de mooiste plekjes in de staat New York ontdekken. Tevens huurt u via Alamo.nl altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de auto’s van zeer goede kwaliteit. Een auto huren op Laguardia doet u gemakkelijk en voordelig op Alamo.nl.

Lees meer

Beleef de omgeving van Laguardia met een Alamo huurauto

Laguardia Airport is gelegen in het New Yorkse stadsdeel Queens. In dit stadsdeel ligt het Flushing Meadows-park. Dit park huisvest onder meer het honkbalstadion van de New York Mets en het nationale tenniscentrum waar jaarlijks de US-open gespeeld wordt. Queens ligt op zo’n twintig kilometer afstand van Manhattan, het deel van New York waar onder meer Wall Street, de gele taxi’s en de wolkenkrabbers zich bevinden. De staat New York heeft nog veel meer te bieden dan alleen New York City. Gebruik uw Alamo huurauto bijvoorbeeld om naar het Vanderwhacker Mountain Wild Forest te rijden waar u kunt genieten van rust en prachtige natuur. U kunt in dit park onder meer wandelen, mountainbiken, jagen, vissen, kamperen en in bepaalde seizoenen zelf skiën.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door het Noordoosten van de Verenigde Staten. Rijd vanuit New York naar de hoofdstad van de staat Massachusetts genaamd Boston. Hier kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien met behulp van de Freedom Trail. Een looproute van vier kilometer die u langs de belangrijkste bezienswaardigheden leidt. Na een aantal dagen in Boston te hebben doorgebracht kunt u met uw huurauto naar Buffalo rijden waar u de originele Buffalo Wings kunt proberen. Als u wil kunt u hier uw Alamo huurauto inleveren, maar vanuit Buffalo is het ook mogelijk om de grens met Canada over te steken! Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Laguardia Airport?

√ Geen toeslagen achteraf voor extra kilometers.
√ Een auto huren op Laguardia doet u inclusief alle verzekeringen.
√ Breed aanbod aan huurauto’s.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.

Waar op Laguardia Airport kan ik mijn Alamo huurauto ophalen

Als u aankomt op de luchthaven van Laguardia volg dan de borden naar de shuttlebussen. Neem vervolgens de bus die ontworpen zijn met het Alamo/National logo. Deze bus zal u bij het wagenpark van Alamo brengen. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Wilt u ook een auto huren op Laguardia? Maak dan direct een boeking in vier eenvoudige stappen of vraag een gratis offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LA GUARDIA
9501 DITMARS BLVD
EAST ELMHURST, (NY), 11369 USA

  8447272711
Maandag:
6:00 - 22:00
Dinsdag:
6:00 - 22:00
Woensdag:
6:00 - 22:00
Donderdag:
6:00 - 22:00
Vrijdag:
6:00 - 22:00
Zaterdag:
6:00 - 22:00
Zondag:
6:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •