Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren New York

Wilt u een auto huren in New York voor een rondreis door Amerika? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.nl met een voordelige All-In prijstarief. In New York heeft Alamo.nl verschillende huurlocaties, zoals op een van de luchthavens of downtown New York City. Hierdoor kunt u zelf uw rondreis plannen en bijvoorbeeld starten met het ontdekken van New York City en daarna de rest van de staat New York. Wilt u ook een auto huren in New York? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en bekijk alle mogelijkheden!

Een auto huren in New York

Velen denken bij New York aan de bruisende stad New York City. Deze stad is zeker een bezoek waard, maar de omgeving van de staat New York biedt nog veel meer en is uitermate geschikt om te ervaren met een huurauto. Zo zorgen de Niagara Falls vlakbij Buffalo voor een indrukwekkend spektakel. Of rijd richting Finger Lakes vlakbij Rochester. Deze 11 lange, smalle meren vormen de ideale uitvalsbasis voor diverse watersportactiviteiten. Ook de Adirondack bergen en wijngaarden in de regio mogen niet vergeten worden en zorgen voor een adembenemend uitzicht.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Na het ontdekken van de stad New York City, kunt u uw reis voortzetten met de huurauto richting de omgeving van de staat New York of staten Pennsylvania of Vermont. Bij Alamo.nl kunt u er ook voor kiezen om een one-way te maken vanaf New York naar Canada, bijvoorbeeld naar het populaire Montreal in de provincie Quebec. Haal downtown uw huurauto op bij de locatie Manhattan 58th street of 44th streetNaast een auto huren in New York City, kunt u er ook voor kiezen om direct vanaf de luchthaven Newark, JFK of Laguardia uw auto te huren.   

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in New York inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Ter plaatse een auto huren is vaak veel duurder
√ Inclusief benodigde verzekeringen
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inbegrepen
√ Buiten kantooruren bereikbaar op het noodnummer

Ophalen huurauto New York

Heeft u nog vragen over het huren van een auto in New York? Neem dan contact op met de customer service. Zij staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen. Wist u ook dat u met een huurauto van Alamo.nl altijd goed verzekerd bent? De tarieven voor een huurauto zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers, lokale- en luchthavenbelastingen en een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Reserveer nu uw huurauto bij Alamo.nl!

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.