Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Buffalo Airport

Een auto huren in Buffalo voor een geweldige rondreis door Amerika en Canada? Reserveer dan uw huurauto via Alamo.nl! Bij Alamo maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt en u mag bij Buffalo zelfs de grens oversteken naar Canada. Het lage prijstarief is altijd inclusief de benodigde verzekeringen, waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen met uw partner reist of met het hele gezin, dankzij het brede assortiment huurauto’s zit er vast ook een geschikte huurauto voor u bij.

Lees meer

Beleef Buffalo met een Alamo huurauto

Buffalo in de Amerikaanse staat New York heette vroeger “Nieuw Amsterdam”. De stad is met ruim driehonderdduizend inwoners, na New York City, de grootste stad van de staat New York. Het is onder meer de stad waar de beroemde “Buffalo Wings” vandaan komen. De kippenvleugels met een hete saus. Je kunt nog steeds eten in de bar waar deze in 1964 voor het eerst gemaakt werden. Als u de stad wilt ontvluchten kunt u met uw Alamo huurauto in ongeveer 2½ uur in het Allegheny National Forest zijn, waar u kunt genieten van rust en natuur.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u uw reis door het Amerikaanse vaste land combineren met een reis door Canada? Dan kunt u een auto huren in Buffalo en vervolgens de grens oversteken. Huurt u uw auto ergens anders in Amerika? Dan kunt u in Buffalo uw huurauto inleveren, waarna u een andere huurauto meekrijgt waarmee u de grens over mag. De huurauto die u in Buffalo meekrijgt mag u ook in Toronto inleveren. Onze medewerkers helpen u graag met het plannen van uw reis. Wat veel mensen doen wanneer zij de grens oversteken bij Buffalo is het bezoeken van de Niagara Falls. Deze brede watervallen die op de grens met Amerika en Canada liggen wilt u zeker niet overslaan tijdens uw reis.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Buffalo?

Het huren van uw huurauto bij Alamo.nl biedt u veel voordelen. Wist u dat wij bijvoorbeeld over een noodtelefoonnummer beschikken? Hierdoor kunt u ons buiten kantoortijden ook bereiken. Daarnaast kunt een een auto huren in Buffalo en daarmee de grens oversteken naar Canada.

√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ Een auto huren in Buffalo is inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ Ruime keuze aan huurauto’s.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Via Buffalo mag u de grens naar Canada oversteken.

Ophaalpunt in Buffalo

Als u aankomt op de luchthaven van Buffalo volgt u de borden “bagage claim”. Vanaf hier volgt u de borden naar de Alamo balie waar u uw huurcontract tekent en de sleutels van uw huurauto in ontvangst neemt. Gaat u een auto huren in Buffalo? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte op of maak een boeking. Voor hulp bij het boeken kunt u altijd bij onze medewerkers terecht.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BUFFALO INTL ARPT
4200 GENESEE ST-BUFFALO AIRPRT
BUFFALO, (NY), 14225 USA

  8338135268
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 21:00
Zondag:
6:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.