Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Portland. OR Airport

Een auto huren in Portland voor een rondreis met een huurauto door de Amerikaanse staat Oregon in Noordwest-Amerika? Laat uw rondreis beginnen in de grootste stad van Oregon: Portland. Vanaf het moment dat u een huurauto boekt, start bij Alamo.nl uw vakantie in Amerika. Alamo.nl werkt, net als in vele andere Amerikaanse staten, samen met de beste lokale autohuur partners. Alamo.nl biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De lage autohuur tarieven op Alamo.nl zijn altijd inclusief benodigde verzekeringen. Een auto huren in Portland doet u bij Alamo gemakkelijk en snel en altijd inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Portland en omgeving met een Alamo huurauto

Portland, beter bekend als “the city of roses”, is de grootste stad van de Noordwestelijke staat Oregon. De stad ligt nog net op het puntje van de Willamette Valley. Een erg vruchtbare vallei waar onder meer veel wijn wordt geproduceerd. Met name de pinot noir en pinot gris druif groeit erg goed in deze vallei. Als u besluit een rondleiding over één van de wijngaarden bij te wonen zorg er dan voor dat u vooraf duidelijk maakt wie de “Bob” is. Ook wanneer u met kinderen reist is er in Portland genoeg te doen. Er zijn verschillende amusementsparken en musea gericht op kinderen zoals bijvoorbeeld het spoorwegmuseum en de dierentuin van Oregon. Uw huurauto is ideaal als u een uitstapje naar Salem, de hoofdstad van Oregon, wilt maken. Hier vindt u onder meer het imposante Oregon State Capitol.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Vergeet tijdens uw rondreis door Oregon niet het natuurschoon te bezoeken wat de staat u te bieden heeft! Een absolute aanrader is de “abiqua falls”. Deze waterval is nog niet zo toeristisch, waardoor het een avontuur is om er met uw huurauto te komen. Ook al stopt op een gegeven moment de verharde weg naar de waterval toe, de waterval zal nog steeds redelijk goed bereikbaar zijn.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Portland?

√ Ruime keuze aan huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen
√ Auto huren in Portland inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Portland kan ik mijn huurauto ophalen?

Volg de borden naar de “bagage claim”. Verlaat de bagage claim en loop naar “center island#2”. Hier bevindt zich de shuttle bus pick up area die u naar de balie van Alamo brengt. Hier ontvangt u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto en kan uw rondreis door Oregon beginnen. Wist u dat u ook een one-way kan maken naar bijvoorbeeld Seattle of Vancouver in Canada? Neem contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PORTLAND INTL ARPT
9115 NE AIRPORT WAY
PORTLAND, (OR), 97220 USA

  8443660497
Maandag:
8:00 - 16:00
Dinsdag:
8:00 - 16:00
Woensdag:
8:00 - 16:00
Donderdag:
8:00 - 16:00
Vrijdag:
8:00 - 16:00
Zaterdag:
8:00 - 16:00
Zondag:
8:00 - 16:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •