Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren in Noordwest-Amerika

Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Noordwest-Amerika voor een indrukwekkende rondreis. Combineer een bezoek aan grote steden als Seattle en Portland met de wilde natuur in Idaho. Bezoek de bekende nationale parken, zoals Olympic National Park en Mt. Hood National Forest of kies voor een route langs de ongerepte kust. Bij Alamo.nl rijdt u onbezorgd met ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen. Wilt u in plaats van een rondreis liever een one-way rijden? Ook dit is gewoon mogelijk! Vraag ons customer service team voor de drop-off kosten.

Washington

Kiest u voor Washington als startpunt van uw reis? In deze staat kunt u een auto huren in Seattle, zowel Downtown als bij de internationale luchthaven. Seattle is een grote, levendige stad, waar u zich gemakkelijk een aantal dagen kunt vermaken. Ten westen van Seattle vindt u het Olympic National Park. Het is zeker de moeite waard om hier minimaal een dag te spenderen. Wandel de Spruce Trail, maak een paardrijdtocht of ga op pad met een ranger, die je alles over de ecosystemen van het park vertelt.

Oregon

Vanuit Washington kunt u richting het zuiden rijden en de stad Portland in Oregon bezoeken. De staat Oregon is u wellicht nog bekend uit de 2017 editie van het televisieprogramma Wie is de Mol, waarin de prachtige landschappen, moderne steden en cowboy cultuur van deze Amerikaanse staat tentoongesteld werden. U kunt hier rondtrekken door eindeloze natuur, want Oregon telt maar liefst tien nationale en state parken. Het bekendste nationale park in deze staat is het bijzondere Crater Lake National Park, meer dan 7000 jaar geleden ontstaan door een zware vulkanische uitbarsting.

Idaho

De staat Idaho staat ook wel bekend als de ‘parel van de Rockies’, omdat een groot deel van de Amerikaanse Rocky Mountains in Idaho ligt. De Salmon en Sawtooth Scenic Byways zijn aanraders voor uw route, want deze voeren u dwars door het machtige berglandschap vol met bossen en rivieren. Ten noorden van hoofdstad Boise vindt u tevens Hell’s Canyon, de diepste canyon van Amerika in tegenstelling tot de Grand Canyon, wat veel mensen denken. Sluit uw trip af met een bezoek aan het Coeur d’Alene meer in het noorden van Idaho voordat u Washington weer in rijdt.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •