Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Los Angeles Airport

Een auto huren in Los Angeles kan voordelig en snel op Alamo.nl. Vergelijk de huurtarieven en reserveer nu een huurauto voor uw vakantie. U heeft de keuze uit een groot aanbod huurauto’s en uit maar liefst 21 locaties in de staat Californië. Ook heeft u de keuze om een one-way te maken naar bijvoorbeeld de verhuurlocaties op de luchthaven van Sacramento, San Diego of San Francisco. Ontdek de oneindige opties van een auto huren in Los Angeles en vraag nu vrijblijvend een offerte aan.  

Lees meer

Een auto huren in Los Angeles en de omgeving verkennen

Los Angeles is de stad van Hollywood, de Oscars, Rodeo Drive, Disneyland en de woonplaats van vele beroemdheden. De stad is groot waardoor een auto huren in Los Angeles erg handig kan zijn. Tevens kun je richting Santa Monica Beach rijden in ongeveer 45 minuten of richting de stad San Diego in 2,5 uur. Ook is Los Angeles vaak het beginpunt van de rondreis met huurauto door Californië, Arizona en Nevada. Zo kunt u makkelijk naar de nationale parken, zoals de Grand Canyon en Bryce Canyon rijden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Vaak wordt er bij het maken van een one-way, drop-off kosten in rekening gebracht. Maar wist u dat er geen drop-off kosten worden gehanteerd tussen de one-way Los Angeles en Las Vegas? Op deze manier kunt u uw rondreis starten in Los Angeles en eindigen in Las Vegas, of andersom. Daarnaast is een one-way vanaf Los Angeles naar Phoenix in Arizona ook zonder drop-off kosten. Wilt u alle one-way opties ontdekken in Californië? Bekijk het aanbod of neem contact op met de customer service.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in Californië met ongelimiteerde kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen one-way kosten tussen Los Angeles en Las Vegas en Phoenix
√ Inbegrepen benodigde verzekeringen
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

De huurauto ophalen in Californië

De staat Californië heeft veel verschillende verhuurlocaties, zowel op de luchthaven als downtown. Bij het reserveren van een huurauto bij Alamo.nl ontvangt u een voucher. Bij aankomst op de locatie laat u de voucher zien, tekent u het huurcontact en ontvangt u de sleutels van de huurauto. Wist u dat Alamo.nl altijd bereikbaar is, zelf buiten kantooruren op het speciale noodnummer. Wilt u een auto huren in Los Angeles, maar heeft u nog vragen? Dan staat de customer service voor uw klaar om uw te helpen!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LOS ANGELES INTL ARPT
9020 AVIATION BLVD
INGLEWOOD, (CA), 90301 USA

  8888266893
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.