Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Jose Airport Californië

Heeft u het plan om de westkust van Amerika te ontdekken? Begin dan uw reis in San Jose in Californië. Met een Alamo.nl huurauto gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven in de VS zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. En wilt u niet altijd achter het stuur zitten? Schrijf dan enkel in Californië gratis een extra bestuurder bij! Tot slot kunt u bijna overal in de staat uw huurauto terugbrengen op een andere locatie dan waar u deze heeft opgehaald zonder extra kosten. Een auto huren in San Jose Californië is via Alamo.nl zo geregeld.

Lees meer

Ontdek San Jose en de omgeving met een Alamo huurauto

De grootste bedrijven ter wereld, zoals Apple en Google, hebben hun hoofdkantoor gevestigd in de high-tech wijk Silicon Valley. Dit is dan ook dé bezienswaardigheid van de stad. Echter, heeft San Jose in de directe omgeving nog veel meer te bieden. Rijd bijvoorbeeld de schitterende kustweg, Highway 1, van San Francisco naar Los Angeles en geniet van de vele hoogtepunten die u tegenkomt onderweg.

Tip van een Alamo.nl medewerker

In de omgeving van San Jose is veel natuur te vinden. Yosemite National Park mag u zeker niet overslaan. De mooiste weg dwars door het park is de Tioga Road. Deze 62 kilometerlange weg is geopend in de zomermaanden en is een van de hoogst gelegen wegen in Amerika. De route brengt u langs rots landschappen, bergmeren, weides en vele sequoiabomen. De uitzichten zijn werkelijk adembenemend.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in San Jose Californië?

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in San Jose Californië is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ U heeft een ruime keuze aan huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.

Waar in San Jose kan ik mijn huurauto ophalen?

Wanneer u aankomt op het vliegveld in terminal A, neemt u de shuttlebus naar de autoverhuurlocatie. Komt u aan in terminal B? Haal dan uw bagage op en loop langs de bagage claim naar de autoverhuurlocatie. De balie van Alamo bevindt zich op de eerste verdieping. Handel hier het papierwerk af en neem de autosleutel in ontvangst. Ga vervolgens met de lift naar de 6e verdieping om uw auto op te halen. Onze medewerker brengt u naar de juiste auto. Wilt u ook een auto huren in San Jose Californië? Maak dan eenvoudig een boeking in vier gemakkelijke stappen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN JOSE INTL ARPT
1659 AIRPORT BLVD STE 5
SAN JOSE (California), (CA), 95110 USA

  8443708303
Maandag:
6:00 - 22:00
Dinsdag:
6:00 - 22:00
Woensdag:
6:00 - 22:00
Donderdag:
6:00 - 22:00
Vrijdag:
6:00 - 22:00
Zaterdag:
6:00 - 22:00
Zondag:
6:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.