Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Sarasota Airport

Heeft u altijd al eens een rondreis door het zonnige Florida willen maken? Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog uw huurauto op Alamo.nl. Via Alamo.nl een auto huren in Sarasota is gegarandeerd rijden in een huurauto met ongelimiteerd kilometers. U kunt dus gemakkelijk en zonder extra toeslagen de hele staat ontdekken. Het prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, op Alamo.nl vindt u een breed aanbod aan huurauto’s waardoor er bijna altijd wel een tussen zit die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Sarasota en omgeving met een Alamo huurauto

Sarasota ligt in het zuidwesten van Florida op een uurtje rijden van Tampa. Het stadje grenst aan de Golf van Mexico, waardoor het een populaire badplaats is voor zowel Amerikanen als Europese toeristen. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, en ook (fanatieke) golfers zijn in Sarasota aan het juiste adres. Op nog geen half uur rijden met uw Alamo huurauto ligt het Myakka River State Park. Dit is het grootste en oudste nationale park van Florida. Hier vindt u bijzondere diersoorten zoals wasberen en krokodillen. Tevens kunt u hier varen, kanoën en vissen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Sarasota is het ideale beginpunt van uw reis door Florida. Vanuit deze stad kunt u een mooie tocht maken via Tampa en Orlando naar de oostkust van Florida. Begin uw reis in Sarasota en rijd via Orlando naar West Palm Beach, Fort Lauderdale en Miami. Bezoek onderweg Disney World in Orlando en de Everglades in de buurt van Miami. U kunt ervoor kiezen om de auto in Miami in te leveren in plaats van in Sarasota, in de staat Florida is een one-way gratis!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Sarasota?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Een auto huren in Sarasota inclusief de benodigde verzekeringen
√ U hoeft niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Binnen Florida kunt u zonder toeslag uw auto inleveren bij een andere Alamo verhuurlocatie
√ Ter plaatse een auto huren is vaak duurder

Ophaalpunt in Sarasota

Als u bent gearriveerd op het vliegveld van Sarasota, volg dan de borden naar de bagageband. Als u uw bagage heeft opgehaald loop dan naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SARASOTA INTL ARPT
6000 AIRPORT CIR
SARASOTA, (FL), 34243 USA

  8333360433
Maandag:
08:00 - 23:00
Dinsdag:
08:00 - 23:00
Woensdag:
08:00 - 23:00
Donderdag:
08:00 - 23:00
Vrijdag:
08:00 - 23:00
Zaterdag:
08:00 - 23:00
Zondag:
08:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.