Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Washington Dulles Airport

Een auto huren in Washington D.C. voor een rondreis per huurauto door de Amerikaanse staat Columbia? Bij Alamo.nl begint uw vakantie in Amerika vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Net als in andere staten werkt Alamo.nl ook in Washington D.C. samen met de beste lokale autohuur partners. Daarnaast biedt Alamo.nl de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Tijdens uw rondreis door de staat Columbia wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.nl dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Ontdek Washington D.C. en omgeving met een Alamo huurauto

Washington D.C. is vernoemd naar Amerika’s eerste president, George Washington, en ligt in de staat Columbia aan de rivier Potomac. Uiteraard bezoekt u in D.C. het Witte Huis, het Capitool, De National Mall en de vele monumenten (Lincoln Memorial, Jefferson Memorial etc) die hier te vinden zijn.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Heeft u kennis gemaakt met de stad Washington D.C.? Dan is het tijd om met de huurauto de weg op te gaan en de omgeving te ontdekken. Op zo’n 25 kilometer ten noordwesten van Washington D.C. vindt u Great Falls National Park en het historische stadje Old Town Alexandria. De stad Washington is ook het perfecte startpunt voor een autorondreis langs steden als Philadelphia, Annapolis en Williamsburg.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Washington D.C.?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Washington inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Washington Dulles Airport haal ik mijn huurauto op?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘baggage claim’. Eenmaal daar aangekomen verlaat u baggage claim en loopt u richting ‘ground transportation’. Hier pakt u bij halte 2D de shuttle bus richting de Alamo.nl verhuurbalie. Verblijft u eerst een aantal dagen in de stad? Dan kunt u ook een huurauto ophalen in Washington Downtown.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Start en eindigt uw auto rondreis in Washington D.C. ? Dan betaalt u bij Alamo geen drop-off kosten voor uw huurauto. Heeft u uw huurauto in Washington D.C. opgehaald en wilt u de auto buiten Washington inleveren? Neem dan contact op met Alamo.nl voor de exacte drop-off kosten.

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
WASH DULLES INTL ARPT
23430 AUTOPILOT DR
DULLES, (VA), 20166 USA

  8446481605
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.