Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren in Zuidcentraal-Amerika

Wilt u graag een auto huren in Zuidcentraal-Amerika voor een onvergetelijke rondreis? Alamo.nl heeft in Zuidcentraal-Amerika meerdere verhuurlocaties waar u een auto kunt huren. Start uw reis bijvoorbeeld in het uitgestrekte Texas en reis vervolgens naar de aangrenzende staten. Bij Alamo.nl huurt u uw auto altijd inclusief alle benodigde verzekeringen en inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt kunt dus zo ver rijden als u wilt. Wist u dat u bij Alamo.nl ook een one-way kunt maken? Op deze manier hoeft u niet terug te rijden naar uw startpunt.

Texas

Texas is, na Alaska, de grootste staat in de Verenigde staten. Big, bigger, biggest, gaat hier goed op. Alles in Texas is groot, van de steaks die u krijgt geserveerd in de diners tot aan de afstanden die u rijdt. U kunt uren rijden zonder ook maar iemand tegen te komen. In de staat zijn er vele leuke steden, zoals Austin, Dalles, en Houston, die een bezoek zeker waard zijn. Daarnaast is de natuur schitterend, met als hoogtepunt het Big Bend National Park. Het park bezit over bijzondere flora en fauna en door het grillige woestijnlandschap heeft u een prachtig uitzicht. Alamo.nl heeft in Texas meerdere verhuurlocaties.

Oklahoma

Begint uw reis in Oklahoma? Huur dan uw auto gemakkelijk bij de luchthaven. Oklahoma staat bekend om de Indianen en Cowboy cultuur. Overblijfselen van deze cultuur zijn nog terug te vinden in deze staat. Ook kunt u de cultuur ervaren in Indian City, een museumcomplex waarin dorpen van verdreven stammen zijn nagebouwd. Bovendien is de natuur in deze staat prachtig. Rijdt door de beroemde Glass Mauntains en verken de vele meren.

Kansas

Kansas wordt ook wel de The Sunflower State genoemd, vernoemd naar de vele velden met zonnebloemen. In de staat vindt u vele graanlandschappen en landbouw is dan ook de primaire bron van inkomsten. Ook zijn hier oude prairie-landschappen te zien en lopen de Amerikaanse bizons nog vrij rond.

Nebraska

Nebraska is een staat in Zuidcentraal-Amerika en heeft ruim 1 miljoen inwoners. Tijdens de goudkoorts trokken veel gelukzoekers en ontdekkingsreizigers door de staat tijdens hun reis van oost naar west. Wanneer u de staat bezoek, bewandel dan zeker de Monument Valley Pathway. Vanaf dit wandelpad heeft u namelijk een schitterend uitzicht. Ook zijn er diverse sportcomplexen die u kunt bezoeken, zoals het TD Ameritrade Park, Horsemen’s Park en Werner Park.

Iowa

In de staat Iowa vindt u uitgestrekte velden en vele boerderijen. Een echte must see is het Maquoketa Caves State Park. In het park zijn diverse grotten te vinden en kunt u uitstekend wandelen en hiken. Voor watersport gaat u naar de Maquoketa River, waar u met een kano de rivier af kunt varen. Wilt u een auto huren in Zuidcentraal-Amerika? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website of maak direct een boeking in vier eenvoudige stappen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.