Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bariloche Airport

Heeft u altijd al eens het uitgestrekte landschap van Argentinië willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en verken Bariloche in het westen van het land. Via Alamo.nl een auto huren in Bariloche is heel eenvoudig. Onze huurauto’s zijn inclusief ongelimiteerd kilometers en het maakt dus niet uit hoeveel u rijdt. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Ook een auto huren in Bariloche? Boek via Alamo.nl en ontdek ons ruime aanbod huurauto’s.

Lees meer

Ontdek Bariloche en omgeving met een Alamo huurauto

Bariloche is een stad in het westen van Argentinië. De stad ligt in het hart van het Nahuel Huapi National Park. Het stadsbeeld van Bariloche ziet er Midden-Europees uit doordat de voorgangers van de huidige inwoners van de stad uit deze regio kwamen. De stad is populair onder toeristen vanwege zijn ligging. U kunt er verschillende watersporten beoefenen, jagen, paardrijden en in de winter kunt u in deze regio skiën. Op zo’n zeventien kilometer van Bariloche ligt één van de grootste skioorden van het zuidelijk halfrond, het Catedral skicentrum.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Rijd naar de havenstad Puerto Montt in Chili. Deze stad is gelegen op iets meer dan vier uur rijden van Bariloche. Gedurende deze 320 kilometer lang reis ziet u veel verschillende landschappen die u niet in Europa aan zult treffen. Wilt u de grens oversteken van Argentinie naar Chili? Lees dan de algemene voorwaarden voor Argentinië zorgvuldig door of neem voor advies contact op met een van onze ervaren medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bariloche?

√ Auto huren in Bariloche zonder toeslag voor extra kilometers
√ Geen shuttle-bus nodig om bij verhuurlocatie te komen!
√ Zowel lokale- als luchthavenbelastingen zijn inclusief
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief

Ophaalpunt in Bariloche

Als u aankomt op de luchthaven van Bariloche loopt u naar de bagageband. Met uw bagage volgt u vervolgens de borden naar de centrale hal van het luchthavengebouw. In de hal slaat u linksaf en loopt u tien meter. De balie van Alamo bevindt zich naast de lift. De Alamo medewerker geeft u de sleutels nadat het huurcontract getekend is. In Bariloche heeft Alamo ook een verhuurlocatie downtown. Deze is gelegen aan de straat Beschedt 230. U kunt deze locatie bereiken door op het Centro Civico, Mitre Street op te gaan en vijf blokken te lopen. Bij Beschedt slaat u linksaf en loopt u 50 meter door.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARILOCHE AIRPORT
RUTA PROVINCIAL N 80 S/N
BARILOCHE, 08400 Argentinië

  92944424600
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.