Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Argentinië

Een auto huren in Argentinië voor een roadtrip door het uitgestrekte landschap? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl! Ontdek het land van Evita, de tango en natuurlijk de Argentijnse wijn. Argentinië is een uitgestrekt land, waardoor het reizen met een huurauto geschikt is. Doordat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerde kilometers, kunt u het hele land zonder extra toeslagen ontdekken. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inclusief. Of u nu alleen reist, met uw partner of met het gezin. Dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl zit er altijd wel één tussen die aan uw wensen voldoet. Daarnaast is een auto huren in Argentinië erg gemakkelijk.

Lees meer

Een auto huren via Alamo.nl

Van noord- naar zuid- of van oost- naar west-Argentinië. Het land blijft u verrassen. Bezoek bijvoorbeeld de steden Salta en Bariloche die tegen het Andes gebergte aanliggen en ski in één van de vele wintersportgebieden die dit gebergte rijk is. Als u Argentinië bezoekt om cultuur te snuiven, bezoek dan het koloniale centrum van Cordoba. Dit ligt op zo’n 700 km ten westen van de hoofdstad Buenos Aires. Het beste glas Argentijnse wijn kunt u drinken in de wijnstad van het land, genaamd Mendoza. Mocht u de wens hebben om Antartica te bezoeken, gebruik dan de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia, als gateway.

Auto huren in Argentinië met een one-way door Zuid-Amerika

Als u van plan bent om een roadtrip te maken door Zuid-Amerika, begin dan in Buenos Aires. Rijd vervolgens via Uruguay en het zuiden van Brazilië naar het drielandenpunt in Puerto Iguazú in Argentinië. Hier kunt u uw huurauto weer inleveren.  Lees de algemene voorwaarden goed door voordat u een roadtrip door Zuid-Amerika maakt! Er kunnen kosten in rekening gebracht worden voor het oversteken van de grenzen.

Wat is er inclusief in het tarief in Argentinië

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Argentinië doet u met ongelimiteerd kilometers.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim.
√ U kunt al vanaf 21 jaar een auto huren.

Waar kunt u een huurauto ophalen in Argentinië?

Argentinië heeft maar liefst meer dan dertig autohuur locaties. Het is de keuze aan u om te beslissen waar u uw rondreis begint. Komt u aan op één van de vliegvelden van Argentinië? Dan kunt u daar uw huurauto ophalen en beginnen aan uw reis. U kunt ook kiezen voor een one-way en de auto op een andere plek in Zuid-Amerika inleveren. Wilt u ook een auto huren in Argentinië? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.