Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren België

U wilt een auto huren in België voor een vakantie dichtbij? Reserveer dan nu gemakkelijk uw comfortabele huurauto op Alamo.nl. Maak een rondreis door België en ontdek de prachtige steden die ons buurland land rijk is. Naast de grote steden, zoals Brussel en Antwerpen, kunt u bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan Brugge, Gent, Leuven of Luik. Bij Alamo.nl zit in het voordelige prijstarief ook alle benodigde verzekeringen, zoals een diefstal-, schade- en aansprakelijkheidsverzekering.

Lees meer

Wilt u een auto huren in België?

Iedereen kent België vanwege de hoofdstad Brussel. De stad huisvest onder meer het Europees Parlement en wordt daardoor ook wel de hoofdstad van Europa genoemd. Maar België heeft u veel meer te bieden. In het zuidoosten van het land kunt u bijvoorbeeld genieten van de natuur van de Ardennen. U kunt zorgeloos en veilig een auto huren in België. De strike hygiënemaatregelen zorgen er namelijk voor dat de hoogste normen van hygiene worden gewaarborgd.

Begin uw roadtrip door Europa in België

Een auto huren in België is een goed idee als u op roadtrip wilt relatief dichtbij huis. Start in Brussel om België te verkennen en vervolgens kunt u uw roadtrip met de auto voortzetten naar Zuid-Frankrijk. De prachtige badplaatsen, zoals Nice, Cannes en Marseille zijn zeker een bezoekje waard. Ook kunt u ervoor kiezen om richting Luxemburg te rijden en al het moois van dit land te bezichtigen. Ontdek nu de one-way mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offert aan. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren klantenservice.

Waarom een auto huren in België via Alamo.nl?

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Altijd een comfortabele huurauto die aan al uw wensen voldoet.
√ Een ruim aanbod aan verschillende huurauto’s.
√ Een auto huren in België zonder extra kosten voor een binnenlandse one-way.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.

Waar kunt u uw auto ophalen in België?

Wilt u een auto huren in België? Dan kunt u kiezen uit verschillende verhuurlocaties, waaronder Brussel Zaventem, Brussel Ixelles en Gent. De balie van Enterprise op het vliegveld kunt u aan de rechterkant vinden bij de uitgang. Daarnaast is het goed om te weten dat als u een auto huurt in België, u een beperkt aantal kilometers per dag mag rijden. Dit aantal is afhankelijk van het aantal dagen dat u de auto huurt. Onderstaand vindt u het aantal kilometers dat u kunt rijden in combinatie met het aantal huurdagen.

Aantal huurdagen Maximaal aantal te rijden kilometers
1 tot en met 5 dagen 150 km per dag incl.
6 dagen 125 km per dag incl.
7 tot en met 27 dagen 110 km per dag incl.
Meer dan 28 dagen 100 km per dag incl.
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.