Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brussel Airport

Wilt u veilig en vertrouwd een auto huren in Brussel? Boek dan eenvoudig uw voordelige huurauto in ons buurland België  via Alamo.nl. Met een huurauto van Alamo gaat u vanuit Brussel goed verzekerd op pad, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie. U mag ook de grens over naar Luxemburg of het noorden van Frankrijk voor een roadtrip dichtbij huis. Op de luchthaven Brussel Zaventem kunt u kiezen uit een groot aanbod huurauto’s. Kies bijvoorbeeld voor een compacte maar comfortabele huurauto voor u en uw partner. Of boek een minivan voor het hele gezin en rijd bijvoorbeeld een Opel Zafira.

Lees meer

Auto huren in Brussel

Na een bezichtiging van de Brusselse bezienswaardigheden, kunt u met uw huurauto op pad door de omgeving. Wanneer u nog meer Belgische steden wilt bezoeken tijdens uw vakantie, dan bent u vanuit Brussel in een uurtje met uw huurauto in Gent, om daarna eventueel verder te reizen via Brugge naar Oostende aan de kust. Een auto huren in Brussel voor een vakantie dichtbij huis is een veilige keuze. Onze huurauto’s worden namelijk grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd na elke huurperiode.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bent u met kinderen op vakantie in Brussel? Dan is een wandeling langs de “striproute” een echte aanrader. In de Belgische hoofdstad zijn op een flink aantal muren levensgrote schilderijen gemaakt van bekende stripfiguren zoals Suske en Wiske, Asterix en Obelix en Kuifje. Op de website brussel.be kunt u een lijst en een plattegrond met alle stripmuren vinden. Heeft u tijdens uw vakantie een noodgeval? Dan kunt u onze ervaren klantenservice altijd bereiken. Op uw boekingsvoucher staat een speciaal noodnummer welke 24/7 bereikbaar is.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Brussel?

√ U bent verzekerd van een huurauto en huren ter plaatse is vaak duurder.
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen middels onze No-Risk Garantie.
√ Voordelig een auto huren in Brussel inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Bij een kleine selectie uit het aanbod kan Alamo.nl ook een dieselauto garanderen.

Ophaalpunt in Brussel

Wilt u ook een auto huren in Bussel? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak eenvoudig een boeking. Uw huurauto haalt u op bij de balie van Alamo in de terminal van de luchthaven. Voor het ophalen van uw huurauto op Brussel Airport hoeft u dus geen shuttle te nemen. U tekent bij de balie het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. U kunt ook een auto huren in Brussel op onze verhuurlocaties Brussel Ixelles en Brussel Downtown.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRUSSELS ZAVENTEM AIRPRT
ENTERPRISE RENT A CAR
ZAVENTEM, 1930 België

  003212390959
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.