Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Edmonton Airport

Edmonton is de hoofdstad van de provincie Alberta in Canada en wordt ook wel Festival City genoemd. Heeft u altijd al een rondreis willen maken door Canada? Dan is Edmonton een uitstekende bestemming om uw reis te beginnen. Een auto huren in Edmonton gaat via Alamo.nl eenvoudig en is voordelig. Bovendien zijn ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen ingesloten in het tarief. U heeft dus alle vrijheid om uw ultieme reis samen te stellen.

Lees meer

Ontdek Edmonton en de omgeving met een Alamo huurauto

In Edmonton zijn het hele jaar door evenementen op muziekgebied: Jazz, Blues en Folk. Maar ook theater, film en kunst komen ruimschoots aan bod. Tussen alle evenementen door kan uitgebreid gewinkeld worden in de Edmonton Mall. Dit winkelcentrum biedt plaats aan ruim 800 winkels en 100 restaurants, het Fantasy Island hotel, attracties en een zwemparadijs. Ook de omgeving van Edmonton heeft u veel te bieden. Een auto huren in Edmonton is een uitstekend idee om het prachtige Canada te verkennen. In de natuurgebieden in Canada kunt u genieten van de vele meren, u kunt er uitgebreid wandelen en de kans dat u herten, berggeiten, elanden of zelfs beren tegenkomt is groot. Bezoek ook leuke steden, zoals Calgary en ontdek het Banff National Park.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Op nog geen uur rijden vanaf Edmonton vindt u Elk Island National Park. Het natuurgebied is het gehele jaar open voor bezoekers en heeft een de grootste concentratie wilde dieren van alle nationale parken in Canada. U kunt hier uitgebreid wandelen of hiken op verschillende trails. Tevens kunt u vanuit het natuurpark goed de sterrenhemel bekijken of eventueel het Noorderlicht bewonderen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Edmonton?

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren in Edmonton is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt probleemloos de grens oversteken naar Amerika.

Waar in Edmonton kan ik mijn huurauto ophalen?

Bent u gevlogen op Edmonton Airport dan kunt u daar direct een huurauto ophalen. De autoverhuurlocatie van Alamo is namelijk gelegen op de luchthaven. Vanuit Edmonton Airport bent u met een huurauto in iets meer dan een half uur in het centrum van Edmonton. Wij raden u aan om vooraf een auto te huren via Alamo.nl om verrassingen ter plaatse te voorkomen. Willen meerdere mensen de huurauto besturen? Selecteer dan het Alamo Gold Pakket. U kunt ook kiezen voor een one-way, neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
EDMONTON INTL ARPT
1, 1000 AIRPORT ROAD
LEDUC, (AB), T9E 8B7 Canada

  7808907345
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.