Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Calgary Airport

Een auto huren in Calgary voor een rondreis met een huurauto door de Canadese natuur en bergen? Via Alamo.nl huurt u voordelig een auto met alle benodigde verzekeringen, zoals een schade-, diefstal- en annuleringsverzekering. Daarnaast kunt u ook ongelimiteerd kilometers rijden met de huurauto en op deze manier zelf uw rondreis plannen. Wilt u geen auto huren in Calgary vanaf de airport, maar de huurauto ophalen vanaf een locatie in het centrum? Dat kan, bekijk de mogelijkheden voor de downtown locatie.

Een auto huren in Calgary vanaf de luchthaven

Nadat u op uw gemak de huurauto heeft opgehaald vanaf de luchthaven van Calgary, is het tijd om de omgeving te verkennen. Deze heeft u namelijk veel te bieden, zoals de prachtige routes naar de spectaculaire Icefields Parkway en de plaatsen Lake Louise, Jasper en Banff. De wegen in Canada zijn van goede kwaliteit en de plaatsen gemakkelijk met de auto te bereiken vanuit Calgary. Het nationale park van Banff is het oudste natuurpark in Canada en bezit adembenemende gletsjers, meren, bergen en rivieren.

De tip van een Alamo.nl medewerker

In Canada kan het soms erg koud zijn, sneeuwen of vriezen. Gelukkig hebben daarom alle huurauto’s van Alamo.nl goede winterbanden voor uw veiligheid. Als u uw rondreis begint in Calgary is het een aanrader om de indrukwekkende autoroute richting Vancouver te rijden, waardoor u langs prachtige berglandschappen, bezienswaardigheden en leuke plaatsen rijdt. Bekijk de one-way mogelijkheden en drop-off kosten. Zo bespaart u kostbare tijd tijdens uw vakantie!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Calgary?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Ruim aanbod huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Calgary is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

Waar in Calgary kunt u de huurauto ophalen?

Alamo.nl heeft twee verhuurlocaties in Calgary. U kunt er dus voor kiezen om de huurauto vanaf de luchthaven op te halen en u rondreis door Canada gelijk te beginnen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de huurauto op te halen vanaf de downtown locatie in het centrum van de stad. Zo kunt u eerst de stad Calgary verkennen voor een paar dagen. Ook interesse in een auto huren in Calgary voor een prachtige reis door Canada? Boek direct uw huurauto op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen staat de customer service u graag ter woord!

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CALGARY INTL ARPT
2000 AIRPORT ROAD NE
CALGARY, (AB), T2E 6W5 Canada

  8336193653
Maandag:
7:30 - 23:59
Dinsdag:
7:30 - 23:59
Woensdag:
7:30 - 23:59
Donderdag:
7:30 - 23:59
Vrijdag:
7:30 - 23:59
Zaterdag:
7:30 - 23:59
Zondag:
7:30 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.