Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao Airport

Wilt u een auto huren op Curaçao Airport voor uw vakantie op dit zonnige eiland? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl inclusief verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. U kunt de huurauto eenvoudig ophalen na het landen vanaf de verhuurlocatie op de luchthaven in Willemstad. Curaçao is het grooste eiland van de Nederlandse Antillen. Maar alle bezienswaardigheden en bestemmingen zijn goed bereikbaar, waardoor u rustig alles kunt ontdekken. Ook een auto huren op Curacao Airport? Boek nu uw huurauto via onze website en ontdek het aanbod.

Auto huren op Curaçao Airport

Tijdens een vakantie op Curaçao raden wij u zeker aan een auto te huren. Bij Alamo.nl huurt u op Curaçao altijd een huurauto inclusief ongelimiteerde kilometers. Zo heeft u alle vrijheid om overal naartoe te rijden, zonder daar extra voor te betalen. Zo kunt u in uw eigen tempo genieten van de prachtige omgeving op het eiland. Bovendien boekt u een huurwagen zonder risico. Bij Alamo.nl kunt u de auto namelijk tot 48 uur voor vertrek gratis annuleren. Reserveer dan ook snel en eenvoudig uw wagen op Curaçao Airport.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Curaçao is geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Wist u bijvoorbeeld al dat Curaçao bekend staat om de mooiste stranden? Playa Porto Marie in het westen en Playa Lagun in het noorden vinden wij absolute aanraders. Hier kunt u heerlijk ontspannen, zwemmen of snorkelen. Een bezoek aan de historische stad Willemstad mag natuurlijk ook niet ontbreken. Willemstad is bekend vanwege de gekleurde huizen en relaxte sfeer en staat dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Waarom een auto via Alamo.nl huren?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden.

√ Ruime keuze aan huurauto’s met airconditioning.

√ Flexibel annuleren en wijzigen.

√ Een auto huren op Curaçao Airport inclusief verzekeringen.

√ Voordelig het eigen risico afkopen.

Verhuurlocaties op Curaçao

Naast Curaçao Hato Airport biedt Alamo.nl nog meer verhuurlocaties aan. Zo kunt u ook uw huurauto ophalen in de hoofdstad Willemstad of bij een van de vele resorts. Na aankomst op de luchthaven van Curaçao, volgt u de borden ‘Car rental’. U tekent vervolgens het huurcontract en dan begint uw vakantie. Heeft u nog vragen over het huren van een auto? Neemt u dan contact op met onze customer service, onze medewerkers helpen u graag.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CURACAO INTL AIRPORT
PLASA MARGARET ABRAHAM
WILLEMSTAD, 11111 Curaçao

  98391310
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.