Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao Airport

Wilt u een auto huren op Curaçao Airport voor uw autovakantie op dit zonnige eiland? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl inclusief verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. U kunt de huurauto eenvoudig ophalen na het landen vanaf de verhuurlocatie op de luchthaven in Willemstad. Wist u dat Curaçao het grooste eiland van de Nederlandse Antillen is? Daardoor is het eiland zeer geschikt om te verkennen per huurauto. Alle bezienswaardigheden en bestemmingen zijn goed bereikbaar, waardoor u onderweg kan genieten van de omgeving. Ook een auto huren op Curacao Airport? Boek nu uw huurauto en ontdek het aanbod.

Lees meer

Auto huren op Curaçao Airport

Tijdens een vakantie op Curaçao is het zeker geen overbodige luxe om een auto te huren. Bij Alamo.nl huurt u altijd vanaf Curaçao een huurauto met ongelimiteerde kilometers. Dit betekent dat u alle vrijheid krijgt om overal naartoe te rijden, zonder daar extra voor te hoeven betalen. Zo kunt u in eigen tempo genieten van de prachtige omgeving op het eiland. Daarnaast is het ook mogelijk om met meerdere personen in de huurauto te rijden. Benieuwd naar alle opties voor autohuur in Curaçao? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Tip van Alamo.nl medewerker Nina

Alamo.nl medewerker Nina geeft als tip dat uw tijdens uw vakantie op Curaçao de mooiste stranden kunt bezoeken. Playa Porto Marie in het westen en Playa Lagun in het noorden zijn volgens Nina het prachtigst. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan duiken of zwemmen met dolfijnen. Een bezoek aan de historische stad Willemstad mag natuurlijk ook niet ontbreken. Willemstad staat bekend vanwege de gekleurde huizen en relaxte sfeer en is daarom toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst.

Waarom via Alamo.nl huren?

√ De beste prijs-kwaliteitsverhouding.
√ Ongelimiteerd kilometers rijden.
√ Ruime keuze aan huurauto’s met airconditioning.
√ Een auto huren op Curaçao Airport inclusief verzekeringen.
√ Goedkoop het eigen risico afkopen.

Verhuurlocaties op Curaçao

Naast een auto huren op Curaçao Airport biedt Alamo.nl nog meer verhuurlocaties aan. Zo kunt u er ook voor kiezen om een huurauto op te halen in het centrum van Willemstad of één van de resorts waar Alamo.nl meerdere autoverhuurlocaties heeft. Bij een auto huren op Curaçao Airport, kunt u bij aankomst op de luchthaven de borden “Car rental”  naar de autoverhuurders volgen. Bij aankomst op de verhuurlocatie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw gehuurde auto. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de customer service of de algemene voorwaarden doorlezen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

National logo
CURACAO INTL AIRPORT
PLASA MARGARET ABRAHAM
WILLEMSTAD, 11111 Curaçao

  98391310
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •