Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao

Gaat u genieten van een zonvakantie op Curaçao en wilt u graag een auto huren op Curaçao? Boek dan voordelig een huurauto via Alamo.nl. Op onze website vindt u gunstige autohuur tarieven voor Curaçao. Of u nu op zoek bent naar een grote of een kleine auto. Via Alamo.nl vindt u altijd een huurauto die bij u past. Daarnaast boekt u altijd een huurauto inclusief ongelimiteerd kilometers, verzekeringen en lokale belastingen. Wist u bovendien dat u de huurauto zonder risico boekt? U kunt de auto namelijk gratis annuleren tot 48 uur van tevoren.

Vergroot uw vrijheid met een huurauto op Curaçao

Curaçao heeft alles wat u van een tropische vakantie met een Hollands tintje mag verwachten. Curaçao ligt op ca. 55 km. van Venezuela en op een heldere dag is het vasteland zelfs vanaf het eiland te zien. Het is daarbij het grootste en meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden. Zo zijn de wijken Punda en Otrobanda in de hoofdstad Willemstad een ware lust voor het oog. Deze wijken zijn met elkaar verbonden door de unieke Pontjesbrug, absoluut een must-visit tijdens uw bezoek. Daarnaast is ook de architectuur in de kleurrijke hoofdstad ook zeer indrukwekkend. Het eiland beschikt ook over een afwisselend landschap, inclusief de welbekende divi-divi bomen. Een huurauto biedt u alle vrijheid die u maar wenst om het eiland in uw eigen tempo met uw eigen gezelschap te verkennen.

Het zonnige Curaçao verkennen met een auto

Zon-, zee en strandliefhebbers zijn op Curaçao op de juiste plek. Zo vindt u hier een prachtige onderwaterwereld. De zee rond Curaçao is een waar Mekka voor duikers en snorkelaars. Bovendien hebben de meeste hotels zelfs een eigen duikschool met Nederlandssprekende instructeurs. Een leuke bijkomstigheid voor u is dat men op Curaçao naast Papiaments ook nog Nederlands spreekt. Het fantastische klimaat en de veelzijdigheid van de bestemming completeren het geheel. Wilt u na aankomst op Curaçao eerst genieten van een strandvakantie voordat u het eiland gaat ontdekken? Alles kan! Naast een verhuurlocatie op de luchthaven kunt u de auto ook ophalen bij een van de volgende resorts:

Auto huren op Curaçao inclusief verzekeringen

Met een huurauto van Alamo.nl gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur op Curaçao zijn namelijk inclusief een verzekering voor schade en diefstal. Over het aantal te rijden kilometers hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want ongelimiteerde kilometers zijn inclusief. Voor een auto huren op Curaçao geldt een eigen risico van 500 USD. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Garantie. Deze garantie kost u slechts € 3,50 per dag. En op deze manier hoeft u zich ter plekke dus geen zorgen te maken. Ook een auto huren op Curaçao? Wacht niet en boek vandaag nog een voordelige huurauto via Alamo.nl.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.