Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao

Gaat u genieten van een zonvakantie op Curaçao en wilt u graag een auto huren op Curaçao? Boek dan voordelig een huurauto via Alamo.nl. Op onze website vindt u één van de voordeligste autohuur tarieven voor Curaçao. Of u nu een auto wilt huren op de luchthaven Hato of in één van de grote resorts waar Alamo.nl een autoverhuurlocatie heeft. Op Alamo.nl kunt u altijd een huurauto reserveren inclusief ongelimiteerd kilometers, verzekeringen en lokale belastingen.

Lees meer

Vergroot uw vrijheid met een huurauto op Curaçao

Curaçao heeft alles wat u van een tropische vakantie met een Hollands tintje mag verwachten. Curaçao ligt op ca. 55 km van Venezuela en op een heldere dag is het vastland land zelfs vanaf het eiland te zien. Het is daarbij het grootste en meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden. De wijken Punda en Otrobanda in Willemstad zijn met elkaar verbonden door de karakteristieke Pontjesbrug. In Willemstad zijn vele vaderlandse trekjes terug te vinden, dit uit zich in de architectuur van de in vrolijke pasteltinten gekleurde handelsgebouwen en in de vele okergele landhuizen die het eiland rijk is. Het eiland beschikt over een afwisselend landschap, gedomineerd door cactussen, struiken en de welbekende divi-divi bomen.

Op Curaçao is het altijd mooi weer!

Zon, zee en witte stranden ook dat zijn de kenmerken van Curaçao en wat dacht u van de parachtige onderwaterwereld. De zee rond Curaçao is een waar Mekka voor de duiker en snorkelaar; de meeste hotels hebben een eigen duikschool waar cursussen ook vaak in het Nederlands gegeven worden. Een leuke bijkomstigheid voor u is dat men op Curaçao naast het Papiamento ook nog Nederlands spreekt. Het fantastische klimaat en de vriendelijke bevolking completeren het geheel. Wilt u na aankomst op Curaçao eerst genieten van een strandvakantie voordat u het eiland gaat ontdekken? U kunt er bij Alamo.nl voor kiezen om een huurauto op te halen vanaf de luchthaven van Curaçao of één van de volgende resorts:

Auto huren op Curaçao inclusief verzekeringen

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur op Curaçao zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade en diefstal. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Voor een auto huren op Curaçao geldt een eigen risico van 500 USD. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Garantie. Deze garantie kost u maar € 3,50 per dag. Ook een auto huren op Curacao? Wacht niet en boek vandaag nog een voordelige huurauto via Alamo.nl.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •