Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao Marriott Beach Resort

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Curaçao heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. We raden u dan ook aan een auto te huren om dit heerlijke eiland te ontdekken. Verblijft u in de hoofdstad Willemstad? Dan is een auto huren in Curacao Marriott Beach Resort wellicht een goede keuze voor u. Via Alamo.nl regelt u eenvoudig een huurauto voor uw vakantie. Bovendien zijn ongelimiteerde kilometers en verzekeringen altijd inbegrepen.

Een auto huren in Curacao Marriott Beach Resort om het eiland te ontdekken

Curaçao is het grooste eiland van de Nederlandse Antillen en telt bijna 150.000 inwoners. Het is van oorsprong een Nederlandse kolonie en dit is terug te zien in de hoofdstad Willemstad. Wat u absoluut niet mag missen tijdens uw verblijf op Curaçao, is het historische centrum van Willemstad, de plantagehuizen en de grotten van Hato. Curaçao staat tevens bekend om zijn tropische stranden en prachtige koraalriffen voor liefhebbers van duiken. Wilt u liever gelijk bij aankomst een auto huren in Curaçao? Ook dat is mogelijk, u kunt uw auto bijvoorbeeld ook op Curaçao Airport ophalen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CURACAO MARRIOTT HOTEL
MARRIOTT HOTEL
PISCADERA, 11111 Curaçao

  98694433
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.