Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Denemarken

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Denemarken? Een auto huren in Denemarken zorgt voor een bijzondere vakantie! Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en ontdek het zuidelijkste land van de regio Scandinavië. Bovendien heeft Alamo meerdere verhuurlocaties in Denemarken, zoals op Kopenhagen airportBillund airport, en Kopenhagen Airport, maar ook in Esbjerg en Odense. Doordat u uw huurauto via Alamo.nl boekt, weet u zeker dat u een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden zonder dat daar extra kosten tegenover staan. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Op meerdere verhuurlocaties een auto huren in Denemarken

Denemarken is het zuidelijkste land van de regio Scandinavië. Hiertoe behoren onder meer Noorwegen, Zweden, IJsland en Finland. Het enige land waar Denemarken aan grenst is Duitsland, verder wordt het land omringd door zowel de Noordzee als de Oostzee. De hoofdstad en tevens de grootste stad van het land is Kopenhagen. Als u de stad bezoekt, vergeet dan niet om langs te gaan bij vrijstad Christiania. Krakers hebben dit deel van de stad gekraakt in 1970 en sindsdien heeft de Deense regering de krakers getolereerd onder het mom van een sociaal experiment. Ondanks het feit dat Kopenhagen geen havenstad meer is, zijn er nog wel een aantal kleine haventjes voor plezierjachten en zeilboten, zoals bijvoorbeeld de Nyhavn.

De tip van een Alamo.nl medewerker

Maak met uw Alamo huurauto een rondreis door Scandinavië. Begin uw reis in Billund en bezoek hier het beroemde Legoland. Rijd vervolgens naar het noorden van Denemarken, naar Hirtshals waar u met de boot de oversteek naar Noorwegen kunt maken. Rijd vervolgens naar de Noorse hoofdstad Oslo. Ontdek deze sfeervolle stad en vervolg uw reis naar de havenstad Gotenburg in Zweden. Rijd verder langs de kustlijn van Zweden naar Malmö. Hier kunt u de oversteek naar Kopenhagen maken. U kunt eventueel uw huurauto bij een andere Alamo verhuurlocatie inleveren. Kortom, lees meer over de one-way mogelijkheden in Scandinavië.

Waarom een auto huren in Denemarken?

√ Met ongelimiteerde kilometers een auto huren in Denemarken.
√ Omdat alle benodigde verzekeringen inclusief zijn.
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim.
√ Altijd verzekerd van een huurauto op vakantie.
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.

Waar haalt u uw Alamo.nl huurauto op?

Wilt u ook een auto huren in Denemarken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ervaar het prachtige Scandinavië met de huurauto. Zo kunt u de keuze maken uit de luchthaven van Aalborg, Billund of Kopenhagen. Op alle drie de vliegvelden kunt u uw Alamo huurauto boeken en ophalen. Op deze manier rijdt u gemakkelijk naar de eerste bestemming van uw vakantie in Denemarken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met de customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.