Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Billund Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Billund in Denemarken? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Billund. Ook in Billund gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis met een Alamo huurauto. Billund, gelegen in Jutland, is één van de bekendste plaatsen in Denemarken. Billund staat natuurlijk vooral bekend om Legoland, het pretpark voor jong en oud! Maar Billund is ook een ideaal vertrekpunt voor uw vakantie in Denemarken. In circa drie uur rijdt u naar het prachtige Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin.

Lees meer

Ontdek Billund en omgeving met een Alamo huurauto

Reist u naar Billund dan kunt u niet om Legoland heen, maar er is meer te doen in Billund en omgeving. Ontdek tal van kleine plaatsjes en bezoek verschillende musea en parken. Denemarken staat ook bekend om de veelzijdige natuur. Zo kunt u in de omgeving van Skagen, de Radbjerg Mile bekijken met een bewegend zandduin van wel 40 meter hoog. Mons Klint is een van de meest bekende en bijzondere bezienswaardigheden in Denemarken, met imposante krijtrotsen die u zowel via land als per boot kunt bezichtigen. Meer van Scandinavië zien met uw huurauto? U kunt heel eenvoudig met de boot naar Zweden of Noorwegen reizen. Pak de ferry in Frederikshavn naar Gotenburg of reis naar Kristiansand in Noorwegen vanuit Hirtshals.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Vlakbij Legoland tot in de buurt van het centrum van Billund loopt een pad van circa 1,5 kilometer door het Billund Sculpture Park. In dit bijzondere park vindt u verschillende sculpturen, gemaakt van graniet, brons, keramiek en staal. Voor zowel ouderen als kinderen is het de moeite waard, want klimmen en zitten op deze beelden mag! Het park is het gehele jaar open en een bezoek is gratis.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Billund?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Billund vanaf 19 jaar.
√ Inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Billund

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Deze balie kunt u vinden op het vliegveld. Voor het ophalen van de auto op de luchthaven van Billund hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Niets staat u nu nog in de weg om het prachtige Denemarken te ontdekken. Wilt u ook een auto huren in Billund? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BILLUND AIRPORT
BILLUND AIRPORT
BILLUND, 7190 Denemarken

  4570212351
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
9:00 - 17:00
Zondag:
9:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.